Pop Bizde - Kaan Ölker Yapay zeka trendi
HABERİ PAYLAŞ

Dünya, ünlü starların yapay zeka tarafından sentezlenmiş sesleriyle başka şarkıları söylemesini konuşuyor. Sosyal ağlarda birçok dünya starının sesinden Türk şarkıları yayınlandı. Örneğin Dua Lipa, Simge’nin ‘Aşkın Olayım’ şarkısını söyledi!

REKORU ELİNDE TUTACAK

Harbiye Açık Hava’daki yaz konserlerinin biletleri satışa çıktı. Bu yıl da en çok konser günü olan şarkıcı Tan Taşçı. Şimdiden 5 konseri açıklanan Tan’ın en az 10 konser vermesi bekleniyor. Tan Taşçı yine bir rekora imza atacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

GELENEĞİ BOZDU

Göksel, uzun yıllardır neredeyse her projesinde Ozan Çolakoğlu ile çalışır. İlk kez geleneği bozarak sürpriz bir isimle çalışmaya karar verdi. Göksel yeni şarkısını Ozan Bayraşa ile yapacak.

KAVANOZDAKİ KOLAJEN

Kolajenin sağlığımız için ne kadar önemli olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Malum, en çok da kemikte, ilikte bulunuyor. Youtube’da Şef Serra Karadeniz’in bir videosunda görüp Bonea ilikli kemik suyu sipariş verdim. Paket tasarımıyla olduğu kadar içeriğiyle de beni çok mutlu etti ve paylaşmak istedim. İlikli kemik suyunu evde kendiniz de yapabilirsiniz ancak kolajen açısından zengin olan kaval kemiği ve eklem yerlerini bulmanız zor. Ayrıca bu kemiklerin ev ortamında doğru kesilmesi daha da zor. Testere falan lazım! Bir de ideal bir ilikli kemik suyuna ulaşmak için, kısık ateşte en az 24 saat kaynatmak gerekiyor. Valla hazırını almak daha makul geliyor bana.

İMZA GÜNÜ

Ramazan Bayramı ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir arada kutlayacağımız 23 Nisan’da, sevilen isim Sunay Akın Capacity AVM’de sevenleri ile buluşuyor. Yazar, şair, müzeci Sunay Akın yarın saat 14.00’te söyleşi ve imza günü etkinliğinde sevenleriyle bir araya gelecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder