Pop Bizde - Kaan Ölker Yeni şarkı
HABERİ PAYLAŞ

Hadise, bu dönemi en verimli geçiren pop yıldızlarından biri oldu. Bol bol üreten Hadise, yeni şarkısı için hazırlıklara başladı.

Yeni şarkı

Sözü ve müziği Murat Güneş’e düzenlemesi Esad Fidan’a ait ‘Hayat Oyunu’ şarkısını yakında dinleyicilerle buluşturacak.

İKNA OLDU

Derya Uluğ ile uzun yıllardır birlikte olan başarılı müzisyen Asil Gök, dinleyicilerinin yoğun ısrarı üzerine solo bir şarkı yapmaya ikna oldu. Son olarak Derya Uluğ ile söylediği ‘Yansıma’ büyük ilgi görünce, dinleyicilerden gelen bu talebi geri çevirmemeye karar verdi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’YE GELİYOR

Travis Scott, haziran ayında İstanbul’a geliyor. Bir stadyumda konser verecek olan Scott’ın biletleri henüz satışa çıkmadı. Kulislerde Travis Scott’ın sahne konuğunun Doja Cat olacağı iddia ediliyor.

GİZLİ HESABA GEÇİŞ

Bir süre önce Instagram takip listesini sıfırlayan Gülşen, yakın arkadaşlarının olduğu private (gizli) bir hesaba geçiş yaptı. Vesikalık fotoğrafını profiline koyan Gülşen’i sadece eşi ve yakın dostları takip edebiliyor. Kullanıcı ismi ise ‘holaiamg’.

Zaman ve resim

Meral Yıldız’ın kişisel sergisi ‘Zamana Tepeden Bakmak’ Galerie D’art La Visione ev sahipliğinde önümüzdeki çarşamba açılıyor. Meral Yıldız’ın farklı disiplinlerle temas halindeki çağdaş üretimini gözler önüne seren sergi 27 Aralık tarihine kadar ziyarete açık olacak. ‘Zamana Tepeden Bakmak’ sergisinde Meral Yıldız kendi geçmişini ve sanat tarihini öznel ve kendine has bir anlatımla ele alıyor.

ÖZEL BİR KOLEKSİYON

İstanbul Modern’in Beyoğlu’nda geçici olarak kullandıktan sonra boşalttığı Union Française binası içinde kitapçısı, kafesi de olan bir sanat alanı artık. 15 Kasım’dan beri de 4. katında Hancan Sanat Koleksiyonu’ndan parçaların görülebileceği ‘Parçalar&Haller’ sergisi yer alıyor. Bor Holding kurucularından, Yönetim Kurulu Başkanı ve sanat koleksiyoneri Özgür Cem Hancan’ın sahibi olduğu 63 eseri bir araya getiriyor sergi. Küratörlüğünü Ebru Nalan Sülün’ün üstlendiği sergide 32 Fikret Mualla eseri bulunuyor. Ayrıca Fahrelnissa Zeid, Nuri İyem, Mehmet Güleryüz gibi önemli isimlerin eserleri de yer alıyor. Son bir haftasına giren sergi 15 Aralık’a kadar ziyaret edilebilir

Haberin Devamı

BULUŞMA NOKTASI

İstiklal Caddesi’nin popüler buluşma noktası Grand Pera kültür, sanat, eğlence, moda merkezli etkinlikleriyle bölgenin nabzını tutuyor. Yıl içinde yaptığı çağdaş sanat sergileri, filarmoni ve caz konserleri, sahne gösterileri, dans performanslarının yanında şimdi de Grand Pera Taste Hub ile nitelikli gastronomi markalarını Beyoğlu’na kazandırıyor. Grand Pera Taste Hub dünya mutfağının en aranan tatları ve yemek eşlikçisi sahne programları ile dün Grand Pera’nın 2. katında açıldı.

MODADA TEKNOLOJİ

Teknoloji ve moda dünyasının öncü isimleri Samsung ile Raisa Vanessa, önceki akşam Pilevneli Galeri’de gerçekleşen özel bir davetle ‘Flip Collection’ koleksiyonunu tanıttı. Samsung’un katlanır telefonundan ilham alınarak hazırlanan bu özel koleksiyon gerçekten ilgi çekiciydi. Hem modern hem de son derece rahat ve giyilebilir. Toplamda 9 özel tasarım parçadan oluşan bu koleksiyondan her bir ürün sadece 10 adet üretildi. Yani toplamda 90 parça var. Bakalım kimlerin üzerinde göreceğiz.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder