Rauf Tamer 2023’e kadar
HABERİ PAYLAŞ

2023’e kadar

Eğer bugün Karadeniz’den yeni bir doğalgaz haberi gelirse, özür dilemeliyiz, çevreye verdiğimiz rahatsızlık için. Çevre dediğim, sanmayın ki komşu ülkeler... Hayır, orada bir problem yok... Problem içerde. Keşfedilen ve keşfedilecek olan her rezerv metreküp, içimizdeki İrlandalılar’a kara haber’dir. Bu böyle giderse, 2023’e kadar, Türkiye vallaha köşeyi döner.

Diğer taraftan... Siyasete bakınız: HDP karıştı... Kandil’le bağları çözülmeye yüz tuttu. Dağdan kaçıp annelerine sarılan gençler, bu çözülmeyi hızlandırıyor. Böyle giderse, 2023’e kadar, Türkiye vallaha çok yol alır.

Haberin Devamı

Diplomasiye bakınız. Aktif dış politika, bu bölgede Türkiye’siz hiçbir şey olmaz kanaatini, yaygınlaştırmaya başlamıştır. Böyle giderse, 2023’e kadar Türkiye vallaha birkaç sınıf birden atlar.

Farkındaysanız hep 2023’e kadar dedim. Çok örnek verebilirim. Her dalda beklentiler var... Hep 2023’e kadar... Hep 2023’e kadar. Öyleyse ne yapmalı? Hiç 2023’ü beklemeyip, hemen seçim yapmalı. Anlaşıldı inşallah.

Sözün kısası

Hukuk, enteresan bir dal. Her tarafa çekilebilen ama her çekildiği yerde yine de tartışmaya fırsat veren bir özelliği var. Yâni, yorum farkı bu derece sonsuz. Yeter ki zekân olsun. Ama zekân yoksa, futboldaki ofsayt mı, değil mi tartışmasında olduğu gibi, fanatizm’den bir adım öteye gidemezsin. Berberoğlu Davası’ndan, bende kalan budur.

Arif’e tarif

Sahte içki furyasından sonra bir kere daha anlaşıldı ki, bizim milli içkimiz su. Su, her derde deva. Yoğurda katarsan ayran olur. Rakı’ya katarsan bayram olur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder