Rauf Tamer Aday
HABERİ PAYLAŞ

Durum anlaşıldı. Çatı aday ya Kılıçdaroğlu. Ya da Kılıçdaroğlu.

............

Aksi halde ne olur? Her koyun kendi bacağından asılır. Nokta.

Yeni dünya

Durum anlaşıldı. Çatı aday ya Kılıçdaroğlu. Ya da Kılıçdaroğlu.

............

Aksi halde ne olur? Her koyun kendi bacağından asılır. Nokta. Bir Barış Taarruzu’na geçtik. Haklılığımızın verdiği güvenle, bulunduğumuz coğrafyada dostluk rüzgarları estiriyoruz.

.............

Mısır’la el sıkışıyoruz. İsrail’le nezaket teatisinde bulunuyoruz. Arap Ülkeleri’yle köklü ve kalıcı ilişkiler kuruyoruz. Ermenistan’la mükemmel bir kardeşliğe tekrar yönelmek üzereyiz. Libya ilişkilerimiz, daha da derinleşiyor. Orta Asya Cumhuriyetleri’ne abiliğimiz daha da gelişiyor. Ve bir sürü ilişki. Saymakla bitmez.

Haberin Devamı

Bir istisna var:

- Yunanistan eksik olsun. Yunan Halkı’nı tenzih ederim, onları severiz ama Yunan siyasetçileri, akıllarını Türkiye’yle bozmuş, fitneci, kumpasçı, yalancı ve iftiracı insanlar... Selam bile verilmez. Düşünün... Ben çok barışçı bir Türk olmama rağmen “Yunanistan eksik olsun” diyorum. Diyebiliyorum. Ve Yunan Halkı’nı tekrar tenzih ediyorum. Bunu geçelim.

Bölgede estirdiğimiz Barış Taarruzu, AB’yi de etkileyecektir. ABD’yi de etkileyecektir. Velhasıl, dünyada bize yeni bir yer açacaktır. Diyeceksiniz ki:

- Keşke daha evvel harekete geçeydik. Hayır... Geçemezdik. Önce rüştümüzü ispat ettik, kolay kolay kimseye eyvallah demeyeceğimizi gösterdik, ondan sonra harekete geçtik. Yanlış mı yaptık?

- Eskisi gibi mi kalaydık? Bizim münafıklar ne diyor acaba?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder