Rauf Tamer Aday adayları
HABERİ PAYLAŞ

Aday adayları

Birikmiş notlarım var. Bir bölümünü bugün, geri kalanlarını da zaman içinde parça parça sizlerle paylaşacağım.

Yalova’dan artık hiçbir yere aday değilim diyen Muharrem İnce, müstakbel Tek Adam olarak, yegane hedefini seçmiş bulunuyor.

Yani artık kimse onu gel buraya Muharrem diye çağıramayacak. Zaten çağırsa da gelecek, çağırmasa da...

.........

ÖZGÜR ÖZEL, meseleye açıklık getirdi. “Cumhur İttifakı dışında kalan herkesle ittifakımız var” diyerek... çok münasip bir şekilde... çok akıllıca bir üslupla... HDP ittifakını ilan ediverdi... Tartışma bitmiştir.

Haberin Devamı

.........

SAVCI SAYAN’ı hiç tanımam etmem ama AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı oluşuna çok sevindim. 8 yıldır verdiği mücadele, şimdi Ağrılı hemşerilerine hizmet olarak dönsün dilerim. Tek cümleyle söylersek: Savcı Sayan Ağrı’nın hakkıdır. (Ne işi vardı zaten Ege taraflarında)

.........

BİZİM MAHALLE’nin has evlatları, parti farkı gözetmeksizin bu sütunun misafirleridirler. Beşiktaşlılık dayanışmasının bu kadarcağına izin verin:

AFFAN KEÇECİ... İyi Parti Beşiktaş adayı. Haydi, aday adayı diyelim. Polis Teşkilatı’nda pırıl pırıl izler bırakmış, spor camiasında da sevilen ve sayılan bir Beşiktaşlı... Takip edeceğim.

İSMAİL ÜNAL, CHP’nin Beşiktaş’taki acar forveti... Referansı ise daha önce verdiği hizmetler... Ama aday tespitinde hangi kriterler rol oynar bilmiyorum.

.........

TUĞRUL KİHTİR, işte bu sürpriz oldu. Hem iyi cerrah, hem çılgın bir tarihçi... Kabına sığamayan bu genç adam, Vatan Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı... Yahu nasıl bulmuşlar, nasıl ikna etmişler bilmiyorum. Tahminim odur ki Doğu Perinçek’in keşfi. (Bugünlük bu kadar)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder