Rauf Tamer Avrupalıymış
HABERİ PAYLAŞ

Avrupalıymış

Yunanistan, 19 mülteciyi daha ölüme terk etti. Bu kaçıncı? Akdeniz zaten ceset dolu... Elbiselerini, paralarını alarak çırılçıplak, yalınayak Edirne’ye sürdükleri mültecilerin de haddi hesabı yok.

Bize insanlık dersi veren uygar Avrupa, bütün bu olup bitenleri sadece seyretmektedir. Uygarmış. Ne uygarı? Cinayetlere ortaktır.

- Katil Avrupa.

Bilirsiniz... Şöyle bir fotoğraf vardır. Mülteci dolu bir lastik tekneyi, ucu sivri sırıklarla batırmaya çalışan Yunan görevliler... Hatırladınız mı? O fotoğrafı büyütmeli, çoğaltmalı ve dünyaya dağıtmalı. İşte Avrupalı diye. Bir daha dağıtmalı. Bir daha dağıtmalı.

Haberin Devamı

Söylentisi bile

Rusya-Ukrayna gerginliği... Anladık ama bunların savaşacağı falan yok... Olan Ukrayna’ya oluyor. Savaş’ın söylentisi bile Ukrayna ekonomisini vuruyor. Kim yapıyor bunu?

- Kalleş Avrupa.

Bir gölge

Akşener’in her fotoğrafında, her görüntüsünde mutlaka Kılıçdaroğlu da var... Zannetmem ki Akşener bundan memnun olsun, hiç zannetmem ama gölgeyi yok etmek mümkün mü? Yine de uyarayım dedim: Zira... İYİ Parti’ye bunun zararı dokunuyor.

Tabii, Kılıçdaroğlu’nu da anlamak ve mazur görmek lazım. Akşener’in yanında sürekli gözükerek imaj düzeltiyor... Daha doğrusu makyaj tazeliyor. Ne yapsın? Kimin yanında dolaşsın? Pervin Buldan’ın mı?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder