Rauf Tamer Bayram notları
HABERİ PAYLAŞ

Bayram notları

Haberin Devamı

Denizde boğulanların sayısı, trafik kazalarında ölenlerin sayısını ilk defa geçti. Bayramın birinci günü denizdekiler, karadakilere 9-7 galip idiler. Sonrasını takip edemedim.

*[[HAFTAYA]]

Esir Lübnanlıların serbest bırakılması için, iki Türk’ü kaçırdılar. Görüyor musunuz? Kendi hesaplaşmalarını bile Türkler üzerinden yapıyorlar. Bunlar böyle... Ya öbürleri? Transfer ettiğimiz yabancı futbolcuların, Avrupa’dan kalma bir hesap var kendi aralarında... O hesabı da burada göreceklermiş, iyi mi?

*

Ne Ramazan dinliyorlar ne Bayram... Birbirlerini öldürüyorlar. - Bunlar nasıl Müslüman? Bizimkiler de burada Bayram günleri hiç boş durmadılar. Bol bol kadın dövdüler, bol bol kadın öldürdüler. Kestiler biçtiler. - Bunlar ne biçim erkek?

*

Bayramda binlerce şişe sahte içki yakalandı. Ne demek sahte içki? Nasıl bir şey bu? Sahtesiyle hakikisi arasında ne fark var acaba? Eğer hakikisinin yerini tutmuyor da sarhoş yapmıyorsa, sahtesi hiç de fena sayılmaz.

*

Bu bir ilk mi, yoksa daha önce de yaşandı mı, bilmiyorum. Bana “ilk” gibi geldi. Bu hafta sonu Beşiktaş- Trabzonspor maçı var ya... Trabzonsporun yeni başkanı dedi ki: “Şeref Tribününde değil, gidip Beşiktaş taraftarlarının arasında oturacağım” Çok sevindim. Futbolda şiddeti önlemek için çareler arıyorduk. Bir tanesi de bu işte... Belki de en etkilisi. Haa.. Hiçbir fayda sağlamazsa da ne gam? Zararı yok ki... Denemekte yarar var. Teşekkür ederiz Başkan.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder