Rauf Tamer Benzer benzemez
HABERİ PAYLAŞ

Benzer benzemez

Siyasette kadınların öne fırladığı bir dönem yaşıyoruz. HDP, zaten kadın ağırlıklı bir parti. Nitekim Figen Yüksekdağ, erkeklere taş çıkarttı. ......... Meral Akşener, MHP’li olmayan seçmenlere bile sempatik geliyor. ......... Selin Sayek Böke, CHP’nin Tansu Çilleri. Sırf pozisyon itibariyle değil. Tarzı tavrı da benziyor. Saç biçimi de andırıyor. Ses tonu da Çiller’i hatırlatıyor. Selin Sayek Böke, Kılıçdaroğlu’nun en büyük kozu. Çiller’den tek farkı var. Demirel, Çiller’i hiç sevememişti. Kılıçdaroğlu ise Böke’yi çok seviyor.

Haberin Devamı

Erkeklere gelince... Poker suratlı, yoo suratlı demek ayıp olur, poker çehreli 4 kişi arıyorum günlerdir... Oturup poker oynasınlar. İstikşafi bir durum. Mimiklerini keşfetsinler bakalım. Kare şöyle: Biri Putin. Diğeri, Mesut Yılmaz. Üçüncüsü Ahmet Necdet Sezer. Ah, dördüncüyü unuttum. Ben hatırlayana kadar Devlet Bahçeli kareyi tamamlayabilir mi acaba?

Not 1: Acun Bey’e bravo. TV8’deki Futbol Salon Turnuvası, tam da Aziz Nesin’in şu meşhur yüzde 60’lık tespitini yansıtıyor. Beni de katın. Yüzde 60+1.

Not 2: Biz gazeteye 50 kuruş zam yapsak, 50 bin okuyucu kaybederiz. Devlete bakın. Köprüye 50 kuruş zam yapıyor, tek yolcu kaybetmiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder