Rauf Tamer Bir ilk
HABERİ PAYLAŞ

Sabah kalkar kalkmaz aynı soru: - Kemal Bey aday mı, değil mi? Akşam olunca yine: - Aday mı, değil mi? Aylardır bu böyle. Artık işin ne siyaseti kaldı, ne de ciddiyeti.

G

Bu durum, Kemal Bey’in herhalde pek hoşuna gidiyor ki, oynamaya devam ediyor. Oynasın. Ama işin tuhafı, masadaki diğer 5 kişi de birer figüran olarak bu oyuna sırt veriyor. Düşünün... İçlerinde ikisi bakanlık yapmış, biri başbakanlık yapmış insanlar bu durumdan hiç rahatsız değiller.

*

Bizde cumhurbaşkanlığı seçimleri öteden beri hep tartışmalı geçmiştir ama hiçbir zaman hafiflememiştir. Bu sefer hem hafifletiliyor, hem sulandırılıyor. Adaylıkta adı geçenlerin, bu derece gayriciddi davrandıklarını, şimdiye kadar görmüş müydünüz hiç?

Haberin Devamı

*

Üstelik işin içine yalan-dolan da karışıyor. İftira da karışıyor. Daha aday adayı bile olmadan, oraya buraya leke sürenler öne çıkıyor. Yahu, siz bizi yanlış anladınız galiba. Biz size aday olamazsın demedik ki... “Başka bir şey” dedik.

Not: Suriye Harekâtı’nda, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, bizim yanımızda mı olacak, yoksa karşımızda mı? Bu anlaşılamadı. E, modern diplomasinin özelliği bu işte... Ne dediğiniz anlaşılmayacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder