Rauf Tamer Boşluk
HABERİ PAYLAŞ

Suruç katliamı hakkında ne düşünüyorsunuz? Terör, terörlüğünü yapıyor. Devlet de devletliğini yapsın. Hükümet boşluğuna rağmen mi? Evet, hükümet boşluğuna rağmen... Lafa gelince devletin devamlılığı var.

[[HAFTAYA]]

***

Fakat hükümet meselesi kabak tadı vermeye başladı. 45 gün süre dediysek, son saniyesine kadar vakti tepe tepe kullanmaya mecbur mu bunlar? Daha durun, Davutoğlu’ndan sonra sıra Kılıçdaroğlu’na gelecek.

***

İşte biz böyle hükümetçilik oynarken, terör kapımızı çaldı bile. Cenazeler gelmeye başlayınca, birilerinin sevineceği muhakkaktır. Pardon, cenazeye kimse sevinmez ama amacına ulaşmış olur. Hiç mi görmedik?

Haberin Devamı

***

İster koalisyon kursunlar, ister seçime gitsinler. Yeter ki çabuk olsunlar. Ne koalisyondan korkulur ne de seçimden. Bunlar demokrasinin birer parçalarıdır. - Efendim seçim olursa aynı tablo çıkar. Evet, belki aynı tablo çıkar ama bari bu defa koalisyondan kimse kaçamaz. Hiçbir mazeret kalmaz.

***

Fakat eğer Ak Parti “belki tek başıma iktidar olurum” diye sırf şansını denemek için tekrar seçim istiyorsa o da yanlış. Ve çok pahalı. Haa... Topları taca ata ata 45 günü doldurmak isteyen varsa, ona zaten söyleyecek laf yok.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder