Rauf Tamer Ciddiyet
HABERİ PAYLAŞ

Hem ABD Büyükelçisi boş konuşuyor hem de CHP Genel Başkanı. Önce CHP’li başkan... Diyor ki: Afgan mültecilerin Türkiye’ye yerleşmesi için Erdoğan, Joe Biden’a söz verdi.

- Ne bildin?

- Nereden bildin?

- Kim söyledi sana? Yahu, Erdoğan’la Biden baş başa konuştular. Yanlarında tercümandan başka kimse yoktu. Ne konuştuklarını bilemezsin... Niçin uyduruyorsun?

İkincisi... Büyükelçi...

- Sen de boş konuşuyorsun. O buluşmada sen de yoktun. Ne konuşulduğunu nereden biliyorsun? Kaynağın Biden ise bunu ima etmen lazımdı. Etmiyorsun... Sanki oradaymışsın gibi davranıyorsun. Yani CHP Genel Başkanı’ndan hiçbir farkın kalmıyor. Sonuç:

Haberin Devamı

- Ne sana inanıyorum ne de bizimkine.

Madem öyle

“26 yıl yeter” diyorlar, “İktidar artık değişsin.” Ölçü bu ise... “Önce 70 yıllık ana muhalefet değişsin” diyenler de var. Hem de yüzde 75.

Tahliye

Bir tahliye nasıl yapılır? Bu ince iştir. Tıpkı yangın söndürme, depremde enkaz kaldırma gibi, uzmanlık ister... Kabil Havalimanı’nın halini gördünüz... Batı ülkeleri, başta Almanya, sınıfta kaldı... Bizimkiler ise tereyağından kıl çeker gibiydiler, bravo.

Bu Avrupalılar var ya... Bunlar ya tel örgülerle katliam yaparlar ya da tekneye ok saplayıp batırırlar. Akdeniz ceset dolu.

- Hele Yunanistan? Göçmenleri nasıl da bir gemiyle götürüp Ege’de ıssız bir ada’ya boşalttılar! Yunanistan deyince aklıma geldi, hey!.. Bizim 15 Temmuz kaçağı hainler ne oldu? Bari çalıntı helikopterimizi geri verin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder