Rauf Tamer Dilin kemiği
HABERİ PAYLAŞ

Dilin kemiği

Liderlere bakın. Üsluba bakın. Biri çıkar, sürekli saray medyası der durur. Öbürü zaten sarayın hakimi / sarayın savcısı demekten helak olur. Berikiler desen çömezdir. Vokal yaparlar.

Ama yeter. Türk gazetecilerine ve Türk yargı mensuplarına HDP’nin bile reva görmediği bu sıfatlar, on binlerce yüz binlerce çalışanın sabrını taşırmıştır. Şimdi açıkça söylüyorum. - Bundan böyle, gereken karşılığı alacaklardır.

Evet... Halkın onlar için fısıltı halinde söylediği ağır sıfatları, biz de artık yüksek sesle telaffuz etmek niyetindeyiz... Dilin kemiği yok. İftira dahil, atış serbest: Nasıl olsa arkamızda “sarayın hakimleri ve savcıları” var.

Haberin Devamı

Bizlerin terbiyesine sığınarak yaptıkları hakaretlere misliyle karşılık vereceğiz. Kelime dağarcığımız onlardan daha zengindir. Hakaret etmenin alâsını biliriz. Bakalım, kaç ay dayanabilecekler.

Hiç kimse bilgiye bulguya dayanarak konuşmadığına göre... Bizim de bu köşelerden bu insafsızlara “Hey Amerikan oğlanları, hey FETÖ uşakları, hey PKK sözcüleri” diye seslenme hakkımız doğmuştur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder