Rauf Tamer Fark burada
HABERİ PAYLAŞ

Fark burada

“Hayaller doğalgaz.” Bunu kim diyor? Kılıçdaroğlu ne dese boş. Kimse aldırmıyor. Ama Akşener etkili oluyor. Tıpkı baltaya bakıp sapı bizdendir diye üzülen ağaçlar gibi.

Üstelik Akşener, iyi siyasetçi. Her gün konuşup temcit pilavı gibi aynı lafları tekrarlamanın hiçbir işe yaramayacağını, bilakis, bıktıracağını bildiği için, seyrek konuşuyor, seyrek yumruk sallıyor ama salladı mı da sarsıyor.

Bu özelliğini kaybetmemeli. Milliyetçi ve muhafazakar kitleler, bu iktidara yapılan ağır saldırılardan hoşlanmaz... Yâni oyları çevirmek için bu bir yol değildir. O kitleler durur, dinler, düşünür “Akşener doğru söylüyor” der ama üslubunu sert bulunca rencide olur... Her şeye rağmen rencide olur. Rencide ola ola da belki senden uzaklaşır. Başka pazar yok ki. Oy deposu orada.

Haberin Devamı

Akşener akıllı kadın. Herhalde bu hataya düşmeyecektir. Düşerse Kılıçdaroğlu’na benzer. Nitekim doğalgazı vatandaşın gazını almaya yönelik bir hayal olarak telaffuz etmesi hiç iyi olmadı. Bu, tam bir Kılıçdaroğlu ağzıdır. Akşener’in misyonu ve vizyonu bu mudur? Asla... Doğalgaz çıktıkça üzülenlerle aynı karede gözükmek, Akşener’e yakışmaz.

# Duvar yazısı

- İl başkanı sahi FETÖ’cü mü?

- Hayır, Kavuncu.

Ekmek

Askıda Ekmek’in nesi eleştirilir? Ayıp ve günah. Ekmek nimettir, siyasi malzeme değil. Ama ekmek için Ekmeleddin sloganı neyin nesiydi? Bir hatırlayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder