Rauf Tamer Hitler yaşıyor
HABERİ PAYLAŞ

Hitler yaşıyor

Onun 1945’te intihar ettiği dünyaya duyurulmuş. Fakat o ne? 10 yıl sonra, 1955’te, yabancı gazetelerde bir haber. Bizimkiler de iktibas ediyorlar: - Hitler yaşıyor.

Vay canına, nerede yaşıyor? Afrika ormanlarından birinde... Tek başına... Saç sakal birbirine karışmış tarzan gibi bir adamın uzaktan çekilmiş fotoğrafı. - Yok yahu, bu Hitler değil. Nitekim gazeteler bu asparagas haberi düzeltiyorlar.

Aradan bir 27 yıl daha geçiyor. Gazetelerde yine bir haber: - Hitler hayatta. Yahu bu adam kaç yaşına geldi ki? Nasıl hayatta olur? Nitekim o da fos çıkıyor. Yine dış basının uydurması. Tabii yalanlanıyor.

Haberin Devamı

Ne hikmetse, Hitler’in öldüğüne inanmak istemeyen birileri vardı ki ikide bir hayatta olduğuna dair fısıltılar, cılız da olsa epey devam etti. Neyse, son 50 yıldır böyle bir söylentiye artık rastlanmıyor. Nihayet kabullendiler: Sayın Hitler ölmüştür.

Yoo... Şimdi onlara bir müjdem var: - Hitler yaşıyor. Ciddi söylüyorum. - Hitler hortladı. “Nerede yaşıyor” derseniz söylemem. Artık orasını siz bulun...

Not:
“Savaşın kazananı olmaz” derler. Nasıl olmaz? Netanyahu kazandı işte. Hakkındaki yolsuzluk iddiaları, savaş sayesinde kaynadı gitti.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder