Rauf Tamer İnsanlık dışı
HABERİ PAYLAŞ

İnsanlık dışı

Amerika'nın, bütün ülkeler tarafından lanetlenmesi lazım. Sebep çok da ama bir tanesi var ki, onu insanlık dışı ilan etmeye yeter.

*

Kimlere silah ve mühimmat yardımı yapıyor bu ABD? Farkında mı? Kimlere yüzmilyonlarca dolar bağışta bulunuyor? Sahiden farkında mı? Küçük çocukları dağa kaçırıp ellerine de silah vererek hepsini ölüme yollayan PKK-YPG örgütüne yardım ettiğini biliyor mu? Zavallı çocuklar... Çocukluklarını yaşayamadan bir ateşin içinde buluyorlar kendilerini. Baş zebani, Amerika.

*

O çocuklar ki, bir gün bile mutlu olamadılar. Şanslı yaşıtları, başka ülkelerde konfor içinde yaşarken, onlar, oyuncak diye ellerindeki silaha sarılıyorlar.

Haberin Devamı

*

Bu vicdansızlığa, bu insafsızlığa, seyirci dünya ülkeleri ve özellikle Avrupa ülkeleri var ya, birgün, bu insanlık dışı durumla onlar da karşı karşıya kalmazlar inşallah...

*

Dün İçişleri Bakanı'nı dinlerken, bunları düşündüm... Ve evlat nöbetindeki Diyarbakır Anneleri'ni saygıyla andım... Böyle bir eylem, böyle bir onur, böyle bir gurur, böyle bir haysiyet, dünyada ilk defa görülüyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder