Rauf Tamer İşin aslı
HABERİ PAYLAŞ

İşin aslı

Bir o eksikti. Küçük Bush da çıkıverdi ortaya. O da kim? Babasının oğlu... ABD eski başkanlarından biri ama en kabiliyetsizi. Hakkında hep fıkralar anlatılır. Demecinde diyor ki: - İsrail’in tarafını tutuyorum. Sanki maç seyrediyor.

Dünya kamuoyu, sadece savaşı değil, Amerika’nın ayıbını konuşuyor. Bu Amerika, savaşları körüklemek kadar bitirmekte de ustadır. Fosfor bombalarını ve o hain misketleri İsrail’e veriyor ki katliam çabuk bitsin. Japonya’yı da Atom Bombası’yla teslim almamış mıydı?

Bu dünya ona da kalmaz. Yarın bir başka cellat çıkar, onun şımarıklığına da son verir. Etme bulma dünyasıdır... Kaldı ki milyar’a varan milyonlarca insanın bedduası, ışık hızıyla yayılıp kimbilir ona nasıl yansır... İlahi adalet diye bir şey var.

Haberin Devamı

Dünya Savaşı çıkar mı? Hayır çıkmaz. Amerika korkaktır. Savaşı göze alamaz. Sadece vur kaç yapar... Amerikan milleti de zaten hassastır. Üç-beş askerini kayıp verdi mi kıyameti koparır.

Siz hep zannedersiniz ki İsrail’in patronu Amerika’dır. Hayır efendim, tam tersi: Asıl Amerika’nın patronu İsrail’dir... Daha doğrusu Amerikan Yahudileridir. ...... Yani, bu Amerika, oraya buraya burnunu sokacağına her şeyden önce bağımsızlığına kavuşmalıdır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder