Rauf Tamer Kara vicdan
HABERİ PAYLAŞ

Kara vicdan

Duydunuz mu? Türkiye, cari açığını kapatmak için uyuşturucu ticareti yapıyormuş. Bu yalanı kim uydurduysa... Mutlaka cinnet geçiriyor olmalı... Ne cinneti yahu?

- “İfade özgürlüğü var.” Adam siyaset yapıyor... Dünyanın bütün dikkatini Türkiye’ye yığmak istiyor. Ve....

- Adam, başarılı.

*

84 milyon Türk vatandaşının her biri bu adamı mahkemeye verecek ama adam kim, bilmiyoruz ki. Yalanı söyleyen kim? Yalanı yayan kim? Hâlâ bilmiyoruz... Kimyasal silah yalanının sahibini sanki biliyor muyuz?

*

Atom bombasından daha etkili olan bu büyük kalleşliğe, aslında mahkeme bile vız gelir. Onun ilacı kesin misillemedir. Yani, mukabil kalleşlik’tir. Mukabil yalan’dır. Mukabil iftira’dır. Ama o da bizim mizacımızda yok.

Haberin Devamı

*

Adam, zaten buna güveniyor. Terbiyemize sığınıyor. Kaldı ki ortada adam da yok. Karanlık kafa... Ve kapkara bir vicdan var.

*

Sevgili okuyucular. Tek tesellimiz şudur: Hiçbir Türk Vatandaşı, böyle bir alçaklık yapmaz. Yapamaz... Bu aziz topraklardan böyle bir şerefsiz adam çıkmaz. Çıkamaz. Biliniz ki, iftiranın sahibi ya da pazarlayıcısı, asla bir Anadolu evladı değildir. Olamaz. Öyleyse?.. Cibiliyetsiz, milliyetsiz, vatansız, kansız, kalpsiz, imansız ve mefküresiz bir adam için ne diye üzüleceksiniz? Sevinin. Ve ay yıldızlı bayrağa sarılın... Hepsi bu kadar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder