Rauf Tamer Kararlı olmak
HABERİ PAYLAŞ

Kararlı olmak

Dün Kilis’e hiç roket düşmemiştir diyecektim, vazgeçtim. Gazete baskıya verilene kadar neler olur bilinmez. Fakat elim değmişken, bari hendekçiler ve barikatçılar hakkındaki son haberlere değineyim.. Farkındaysanız, artık silahlı çatışmaya giremiyorlar... Sadece uzaktan kumandalı bomba patlatabiliyorlar. Hepsi bu. Gerçi yine şehit veriyoruz ama mesleği teröristlik olan güruhun vur-kaç’tan başka yolu kalmadığını görüyorsunuz, değil mi? Perişan haldeler.

Merak ettiğim şudur: 32 yıldır gelmiş geçmiş hükümetler, - Çiller Hükümeti hariç - terörle mücadelede niye şimdiki kadar kararlı olmadılar? Ordu, aynı ordu, kahraman ordu, polis, aynı polis, Jandarma, MİT, ne varsa hepsi aynı. Demek ki siyasi irade mühim. Milliyetçi oyların iktidar partisine kaydığını söyleyenler haklı galiba.

Haberin Devamı

Çare kadındır

Futbol şehri Trabzon’da kaçıncı olay bu. Çare nedir derseniz... Çare, ne polistir, ne hükümet, ne de devlet. - Çare, Trabzon’un kadınlarıdır. Futbolu kirletenlere, öyle bir tavır koyarlar ki, devlet bile şaşar kalır. ......... Çok rica ediyorum, Trabzonlu bacılarım. - Duruma el koyun. Bunun yolunu yordamını en iyi siz bilirsiniz. Ailesine küfredildiği için eldivenlerini sahaya bırakan kaleci Onur’u bile futbola ancak siz döndürebilirsiniz.

Pirinç

Onu öyle kötülediler ki... Zannedersiniz, bu zavallı pirinç, her hastalığın baş nedeni. Fakat göreceksiniz, birkaç yıl sonra, bu defa da ille pirinç yiyin diye tutturacaklar. Bulursanız yersiniz. O zaman, siz siz olun, Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder