Rauf Tamer Nesi yanlış?
HABERİ PAYLAŞ

Nesi yanlış?

İyi ki seçimi kazanmamışlar. İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker diyor ki: - “Allah, memleketi korumuş”

CHP’liler bu lafa çok kızdılar. Niye kızıyorsunuz? Genel başkanınızın nerelere ne söz verdiğini biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz. Hâlâ da bilmiyorsunuz. Susun bari, konuşmayın.

Genel başkanınızın ağzından şimdi de zaten bal akıyor: - Sosyal patlamalar olabilirmiş. Söyleyebildiği ancak bu kadar... Tabii bir de “siyasi cinayetler işlenebilir” kehaneti var. Yani, demek istiyor ki: - Benden sonra tufan.

Haberin Devamı

Faik Öztrak’ı da hayretler içerisinde dinliyoruz. Ne müthiş bir muhalefet ediyor. Ne demiş son: - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin’in ayağına gitti. Hay Allah. Bunlar bir de okumuş adamlar. Ben şimdi ne diyeyim buna?

Sahi... Adnan Beker’e niye kızıyorsunuz? “Allah memleketi korumuş” sözü halk arasında epey yaygındır. İlk defa mı duyuyorsunuz? - Güven meselesi bu. Kaynağı belli: Genel başkanınız.

Yani, Kemal Bey, dünyanın en başarılı siyasetçisi bile olsa, güven vermediği için seçim kazanamıyor. Şöyle mükemmel adam / böyle harika insan, tamam hepsi kabul de ama ağzıyla kuş tutsa bile güven veremiyor. Ve CHP’ye yazık oluyor.

O, o koltukta oturduğu sürece, CHP seçim kazanamaz. Seçim şöyle dursun, halkın güvenini sağlayamaz. Yerinde sayar.

Çare? Bence onursal başkanlığa fit olsun artık evine çekilsin. Arkada nezaketle bekleyen yetenekli arkadaşlarına yolu açsın. O zaman belki itibar bile tazeler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder