Rauf Tamer Nokta atışlar
HABERİ PAYLAŞ

Nokta atışlar

Sonunda doğru kararı verdiler: - Tek Adam yerine 6 Adam. “Yamalı Bohça” demeyin. - Çoğulculuk bu. Ali Babacan dahil, her biri 10’ar milyon kişiyi temsil etse, 60 milyon eder... Eh, bütün seçmen o kadar zaten.

*

Onlara diyorum ki: - Parlamenter Sistemi boşverin... O sistemde iktidar olmanız çok zor... Halbuki bu sistem 6 kere güçlendirilmiş Başkanlık Sistemi’dir. Hayırlı olsun. Şimdiden tebrik ediyorum.

*

Kaldı ki “Adayınız kim?” sorusundan da böylece kurtuluyorsunuz. “Biz 6 kişiyiz” deyince akan sular duracak... Demirtaş bile sizi bir daha azarlayamayacak... Kahvaltıya falan gelirse, kapıyı açmamazlık etmeyin...

Haberin Devamı

*

Pervin Buldan doğru söylüyor. Korkak Adam’larla yola çıkmayışınız hayırlı oldu. Lakin şu atılgan İmamoğlu’nu da aranıza alsaydınız, daha da güçlenirdiniz. Adamın arkasında sırf 16 milyon İstanbul oyu var... Düşünün, yarışa 16 milyon önde başlayacaktınız... “N’oldu şimdi?” o 16 milyon’un en az yarısı heba oldu.

*

Her neyse... Yazıyı şirin bir olayla noktalayalım: Bolu Belediye Başkanı, yine hangi kadını azarladı? Hay Allah, kadını da göremedik. Hava boşluğuna mı seslendi? Dedi ki: - Niye bana el sallıyorsunuz hanımefendi? Ama ayıp oluyor... Ben evli barklı adamım. Ne kızıyorsun başkan? Sen öyle yakışıklısın ki, hiçbir kadın sana dayanamıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder