Rauf Tamer Pazar kahvesi
HABERİ PAYLAŞ

Pazar kahvesi

Çatı adayını tespit için önce aday adaylığı icad edilse. Diyelim ki, finale kalan iki aday adayı Abdullah Gül ve Ali Babacan olsa. Hangisine oy verirsiniz?

Böyle bir ön seçim elbet mümkün değil ama diyelim ki, Canan Kaftancıoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu yarıştı. Hangisine oy verirsiniz? Tıpkı bunlar gibi... Farzedelim ki İmamoğlu ile Mansur Yavaş arasında bir oylama yapıldı. Hangisine oy verirsiniz?

İlhan Kesici mi Muharrem İnce mi? Öbür tarafa bakmayın. Cumhur İttifakı’nın adayını sormuyorum. O belli: Tayyip Erdoğan. Siz muhalefete bir aday bulun. Yılmaz Büyükerşen mi, Özgür Özel mi? Hangisine oy verirsiniz?

Haberin Devamı

Alternatifleri çoğaltabilirim. Ama en enteresan çift, şüphesiz Abdullah Gül Ali Babacan ikilisidir. Bunu bir daha ve ısrarla soruyorum: Hangisini tercih edersiniz? Gül mü, Babacan mı? Soruyorum çünkü, yarın öbür gün çatı adayını tespit ederken, muhalefeti tereddüt’e ve hatta ihtilaf’a düşürecek olan ikili de odur. Hangisi? Abdullah Gül mü, Ali Babacan mı? Not: Meral Akşener’i bu kalabalığa sokmak istemedim... Daha doğrusu, onu kategorize edemedim. Belki kendisiyle yarışabilir

Aman Başkan

İmamoğlu koronaya yakalandı. E 16 milyon İstanbullu’yu her gün kucaklarsa olacağı buydu. Aman ha. Biraz bizden uzak dursun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder