Rauf Tamer Pazar notları
HABERİ PAYLAŞ

Pazar notları

Görüyorsunuz ki, aday maday derken, işin suyu çıktı, ciddiyet falan kalmadı. Nasıl bir ittifaksa bu, her gün ittifak dışı yeni bir isim atılıyor ortaya.

Maşallah, isimlerin hiçbiri de itiraz etmiyor... Mesleklerinde başarılı olabilirler ama cumhurbaşkanlığını taşıyabilecek kapasiteleri var mı? “O mevki benim haddim değil” diyen çıkmıyor içlerinde... Nasıl çıksın? Profili düşük ya da sembolik diye diye koltuğu hafiflettiler.

Bir de öbürleri var... Kendiliğinden koltuğa talip olanlar. Kim bunlar? Kamuoyunda on gram karşılıkları yok... Ama 100 bin imza toplayıp aday olmaya hazırlanıyorlar. Bu ne özgüven... Vallaha bravo.

Haberin Devamı

Ciddi veya gayriciddi. Bütün aday adaylarının hedefi zaten şudur: Seçimde ikinci tura kalmak. İkinci turda da Erdoğan karşıtlığına sığınmak. Çok güzel. Çok doğru. Ama seçim ya birinci turda biterse?

Kayıp Diva

Rüçhan Çamay’ın Hayatı. Dilek Yaraş yazdı. Kuraldışı Yayıncılık...

............

Önce Dilek Yaraş’ı kutlarım. Kitabı çok güzel derlemiş. Çamay’ın özelliklerini mükemmel yansıtmış ve unutulmaz kadın’ı yeni nesillere armağan etmiş. Özellikle sanat camiasının mutlaka okuması gereken bu kitap, Rüçhan Çamay’la beraber bizi hâlâ yepyeni ufuklara sürüklüyor. Hâlâ sürüklüyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder