Rauf Tamer Pazar notları
HABERİ PAYLAŞ

Pazar notları

Sarıgül’ün kurmaylarından birini dinledim Beyaz Tv’nin Uyan Türkiye’m programında. Ne güzel şeyler anlatıyordu. Ebubekir Elmalı... Hukukçuydu galiba. Neler var Türkiye’de?

Mesela.... Ömer Avşar. Televizyon oturumlarından tanıdığımız bir hukukçu da o. Dopdolu bir adam. Genç, şık, yakışıklı. Hülya Avşar’la bir akrabalığı var mı, bilmiyorum. Ama zannetmem. Ömer Bey, cumhurbaşkanlığına aday olduğunu açıkladı. Her şeyden önce büyük bir medeni cesaret. Böyleleri çoğalmalı... Her aydın, memleketiyle ödeşmeli. Neler var Türkiye’de?

Haberin Devamı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için dediler ki:

- O da aday. Keşke... Özcan’ın mültecilere karşı beğendiğiniz veya beğenmediğiniz o tavrı, aslında Bolu Halkı’nın müşterek tavrıdır. Ve Özcan’ın parti Genel Merkezi karşısındaki dik duruşu da, tam bir demokrat duruştur. Neler var Türkiye’de?

Muharrem İnce’ler, Öztürk Yılmaz’lar, Ümit Özdağ’lar... vs. Hepsi, demokrasiyi pekiştirmek için yollara düştüler. Bu yarış hoşuma gidiyor... Onlar kaybetseler de, memleket kazanıyor. Ali Babacan hariç, hepsini takdir ediyorum.

Seçime vakit var. Epey konuşacağız. Liderlere, adaylara, kadrolara, gönüllü demokratlara, zaman zaman sütunumuzda yer vereceğiz. Hiçbirine haksızlık yapmayacağız. Selden kütük kapmaya çalışan utanmazları ise yok sayacağız.

Şu ara

Ermenistan’la ilişkilerimizin normale doğru gidişine... Trabzonspor’un şahlanışına... Seviniyorum. ........ Hepsi bu kadar mı? Hayır. Yerim bu kadar. Memnuniyet duyduğum şeyleri sık sık yazacağım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder