Rauf Tamer Pazar notları
HABERİ PAYLAŞ

Pazar notları

Hükümetin en yaman rakibi, şu veya bu parti değil, her şeyden evvel, COVID-19 salgınıydı. Neyse... Onunla yüz göz olduk.

.........

Ardından hayat pahalılığı ve fahiş fiyatlar tavan yaptı. Eh, ona da bağışıklık kesbettik.

.........

Fakat elektrik faturaları, hepsinden baskın çıktı. Şimdi hükümetin en mühim rakibi elektrik faturalarıdır. Düşünün: çarşı pazar ikinci planda kaldı.

Eyvah

Kılıçdaroğlu, elektrik faturalarını ödemeyecekmiş, eyvah... Ne yapacağız şimdi? Başımızda bir bu felaket eksikti. O ödemeyince 84 milyon hayranı da ödemez. Ve Türkiye, işte o zaman Ortaçağ Karanlığı’na bürünür. Yahu bu Özgür Özel, ileriyi gören ne müthiş bir adammış meğer...

Haberin Devamı

Zühtü Abi

Zühtü Arkan’ı kaybettik. Sevgili eniştem... Ablamın eşi. Deniz Kuvvetleri’nin en iyi yetişmiş komutanlarından biriydi... Çocukları Şebnem ve Mehmet, cenazeye Amerika’dan yetiştiler ve kederli anneleri olan sevgili Tezer ablamı bir dakika bile yalnız bırakmadılar. Bütün aile efradının başı sağ olsun. Zühtü abim nurlar içinde yatsın.

Dr. Dümen

Bu arada yazarımız, kıymetli doktor Haydar Dümen’i de kaybettik, ailesine, sevenlerine ve okuyucularına başsağlığı dilerim. Fakat farkında mısınız, ne kadar çok insan kaybetmeye başladık. Cenazeden cenazeye koşup duruyoruz... Çoğuna da yetişemiyoruz. Geçenlerde bir yetkili açıkladı... Dedi ki:

- Yakında mezar kalmayacak. Yani demek istedi ki:

- Ey millet!.. Elini çabuk tut. Haydar Hoca’ya tekrar rahmet diliyorum. İyi pazarlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder