Rauf Tamer Pazar Notları
HABERİ PAYLAŞ

Pazar Notları

Millet İttifakı dağılıyor diye niçin kızıyorsunuz? 73 yıldır siz Akşener’e güvenerek mi siyaset yapmıştınız? Yani, Akşener’siz yapamaz mısınız? Uzatmayın... Haydi buyurun Halil İbrahim Sofrası’na.

Devlet, sağa sola epey Togg dağıttı: Hediye. Teklifim şudur: - Bir Togg da Kemal Bey’e hediye etmeli. İbret-i âlem için en büyük reklam budur.

En güzel muhalif, Mustafa Sarıgül’dür. Çünkü doğruya doğru. Yanlışa yanlış diyor. Bir de koskoca partinin sözcüsüne bakınız. Faik Bey’e... Ağzınızla kuş tutsanız ona beğendiremezsiniz. Muhaliflik ile münafıklık arasında kıvranıp duruyor. Ne ayıp.

Haberin Devamı

Sarıgül deyince aklıma geldi. Bir ara demişti ki, futboldan ofsayt kalkmalı. Vallaha içine doğmuş gibi... FİFA, kural değişikliğine gidiyor: - Ofsayt galiba yumuşuyor. Bence futbol güzelleşecek...

Dost Ermenistan’la futbol milli maçında bile berabere kaldık: 1-1. İşte buna birlik/beraberlik denir. Var mı itirazı olan?

Finlandiya’daki yarışmada, Türk mutfağı birinci gelmiş. - Arnavut ciğeri. - Ermeni dolması. - Çerkes tavuğu. - Gürcü salatası. .......... Ne de olsa kaynaşmış bir kitleyiz.

Ve... Öğrencilere not: Müjde gençler!.. Artık sınıfta kalmak kolay değil... 6 dersten başarısız iseniz, ancak o zaman sınıfta kalacaksınız. Geriye ne kaldı zaten? Resim, müzik, jimnastik, hal ve gidiş. Haydi bakalım, Allah zihin açıklığı versin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder