Rauf Tamer Türk Baharı
HABERİ PAYLAŞ

Türk Baharı

Türkiye birdenbire kıymete bindi. Batı’dan bile güzel sesler geliyor. İslam Dünyası’ndan büyük destek var. Kafkaslar, Balkanlar, Ortadoğu, hepsi üstümüze titriyor... Afrika desen, bize hayran. Hayırdır inşallah.

*

Bu bahar havası çok sürer mi bilmiyorum ama insan şüpheleniyor doğrusu... Hangi dağda kurt öldü? Türkiye düşmanlığı nasıl oldu da buharlaştı?.. Öyle ya... Türkiye düşmanları, sadece Türkiye içinde kaldı. Yunanistan bile hizaya geldi.

*

Aman şımarmayalım. Eh mühimi de Körfez’den gelecek olan yatırımlara çok sevindiğimizi fazla belli etmeyelim. Kuyruğu hep dik tutalım. Baharda ne kadar gelincik ve papatya toplayabilirsek toplayalım.

Haberin Devamı

*

İtibar en büyük servettir. Çocukluğumdan beri Türkiye’yi hiç bu kadar gözde görmemiştim. Daha önce böyle bir dönem yaşadık mı hiç? Yaşadıysak, söyleyin bana. Hangi dönemde yaşadık? 60’larda mı? 70’lerde mi, 80’lerde mi, 90’larda mı? Hangi dönemde?

*

Hem de 50 - 60 yıldır hırçın muhalefetlere rağmen geldik buralara. Onların engellemelerine rağmen geldik. Şimdiki kelaynaklara bile sorsanız, yine dudak bükeceklerdir. Büksünler. Onlar belki de nazar boncuğumuzdur. Onlar Türkiye’de can ve mal güvenliği yok dedikçe Türkiye, en yaşanabilir ülkelerden biri olmaya doğru yol alıyor.

*

Üstelik korkunç pahalılığa rağmen. Enflasyon demiyorum dikkat. Fahiş fiyat’tan bahsediyorum. Yani soygundan. Organize soygun’dan.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder