Rauf Tamer Unutulmaz...
HABERİ PAYLAŞ

Unutulmaz...

Bu tezkere meselesi var ya... Kapandı gitti sanmayın. Aradan yıllar ve on yıllar da geçse, o tezkereye hayır diyenler, gıyaplarında daima sorgulanacak.

Çünkü... O tezkereye hayır demek, “Terörle mücadeleye son verelim” demek. O tezkereye hayır demek, “1984’ten beri kaybettiğimiz canlara saygısızlık” demek... O tezkereye hayır demek, güneyimizde “Bir terör devleti kurulmasına razı olmak, hatta destek olmak” demek. Dahası, HDP’ye yaltaklanmak demek... Joe Biden’e dalkavukluk yapmak, biat etmek demek.

Haberin Devamı

Ne yazık ki, tam da Cumhuriyet Bayramı Haftası’na denk gelmiştir. 10 büyükelçinin yanında yer almak da zaten meselenin üstüne tüy dikmiştir. Ya sonra? Hiç bir şey olmamış gibi 29 Ekim günü hâlâ Atatürk’ün huzuruna çıkmak, çıkabilmek, ne büyük cesaret yahu.

Nesilden nesile yıllarca anlatılacak olan felaket de budur işte. Onun için diyorum ki, kapandı gitti sanmayın. O tezkeredeki hayır’lar asla unutulmaz. Sicilin en kara sayfası. Vicdanın en karanlık noktası.

Not: Dünkü yazımın bir yerinde Rum Lobisi, yanlışlıkla Rus Lobisi olarak çıkmış. Benzetmek gibi olmasın ha... Ruslar’dan özür dilerim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder