Rauf Tamer Yalangaz
HABERİ PAYLAŞ

Yıl biterken, kendi kendime mırıldandığım laflardan bir demet sunmak istedim. Sürçü lisan eylersem, şimdiden affola.

*

Beyefendi haklı, doğalgaz keşfi tamamen bir yalandır, esasen Karadeniz diye bir deniz yoktur, çırpınırdı Karadeniz ise sadece bir şarkıdır, bakıp Türk’ün Bayrağı’na, anlaşıldı mı bey?

*

Coğrafyam hâlâ sıfır. Yalangaz mevkii, Sakarya mıntıkası mı oluyor ne oluyor benim bildiğim Sakarya, güneydoğu’da değil miydi, ta Cudi Dağı’nın eteğinde? Ne zaman geldi de Orta Anadolu’ya kuruldu, imdat...

Haberin Devamı

*

Biraz siyaset yazalım: Korkmayın. Kemal Bey veya Meral Hanım kızıp masayı dağıtsalar bile diğer 4 lider o masadan kalkmazlar, çünkü gidecekleri bir yer yok.

*

Unutmadan... Doğrusu, benim de canım birilerine ahmak demek istiyor ama bunun hakaret olup olmadığını bilmediğim için şimdilik kendimi tutuyor ve yüksek mahkemelerin keseceği raconu bekliyorum... Suç olmadığını hele bir söylesinler, siz o zaman okursunuz bu sütunda ahmaklar listesini.

*

Belediye Başkanlığı yapmaya İmamoğlu’nun hiç niyeti olmadığı, ta başından beri zaten belliydi, ısrar etmeyin... Etmeyin, çünkü anayasa angarya’yı yasaklamıştır.

*

Yaşa takılmak ne demek? EYT... Bunu çok düşündüm. Allah uzun ve sağlıklı ömür versin de takılacağımız sadece yaş olsun diyecektim, zaten tam o sırada yaşa takılan kalmadı müjdesi geldi... Şimdi, vurgunculara soygunculara da takılmadan, hepinize mutlu bir yıl diliyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder