Rauf Tamer Zekâ fışkırıyor
HABERİ PAYLAŞ

Zekâ fışkırıyor

Soğuk Amerikan espirileri vardır... Buz kesilirsiniz. O espiriler, Amerikan zekâ düzeyini de yansıtırlar. İşte şimdi aynı zekâ düzeyi, Amerikan Siyaseti’nde de görülüyor.

.........

Şöyle ki: İki ihtimal var: Amerikan zekâsı, YPG’yi ya sahiden masum bir örgüt zannediyor ya da bizim buna inanmamızı bekliyor. İkisi de vahim... Bu kafa var ya, “YPG bize mi saldıracak” diyen kafayla aynı düzeydedir.

Amerikan zekâsı, S-400’leri niye almak zorunda kaldığımızı da bir türlü kavrayamıyor. İkinci ihtimal, ya da her bağımsız milletin, kendi vatanını savunma hakkı ve refleksi olduğundan habersiz... İkisi de vahim. Bu kafa varya, “Bize demokrasi getirin” diye yılışan kafayla aynı düzeydedir.

Haberin Devamı

Sayısız örnek verebilirim. Ama şundan daha vahimi var mı: Devlete bakın. Soykırım kelimesini ağzına en son alabilecek konumdayken, Ankara’ya “Ermeni Soykırımı Masalı’nı telaffuz eden yeni bir memur gönderiyor. Adam, göreve böyle başlıyor. İşin bu tarafı artık zekâ ölçümüne değil, yüzsüzlük sınıfına girer. İyi pazarlar.

Asiltürk

Oğuzhan Asiltürk’ü daima saygıyla anacağız. SP Camiası’na, Türk Siyaseti’ne, ailesine, dost ve arkadaşlarına başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder