Rükzan Sağır Anadolu’nun yeraltı tuz şehri dünyaya açıldı kozmik enerji yatağımıza girdi
HABERİ PAYLAŞ

Anadolu’nun yeraltı tuz şehri dünyaya açıldı kozmik enerji yatağımıza girdi

Çankırı’da yer alan 5 bin yıllık yeraltı tuz şehrinin kıymeti, yeniden keşfediliyor. Kaya tuzu, bugün dünyanın her yerinde lüks konaklamanın bir parçası. Birçok otelde tuz odaları bulunuyor. Kaya tuzunun solunum yollarına olan faydası biliniyor. Nitekim pandemiden ve astrolojinin yükselişinden sonra tuz altın çağını yaşıyor. İşte o tuz, yani kaya tuzu, evlerimize girebilecek. Her evde bir tuz odası konforu sağlamak için Bambi Yatak, Çankırı’daki tuzları yatak teknolojisiyle birleştirdi. Yeni teknolojiyi şirketin marka müdürü Cem Baş’tan dinledim. Himalaya tuzundan daha saf olduğu kanıtlanan Çankırı doğal kaya tuzundan yatak üretilmiş. “Ne işe yarar?” sorusuna Baş şöyle yanıt verdi:

Haberin Devamı

Anadolu’nun yeraltı tuz şehri dünyaya açıldı kozmik enerji yatağımıza girdi

TEKNOLOJİDEN KORUYAN TEKNOLOJİ

“Vücuttan statik elektriği uzaklaştırıp biyolojik dengemizi bulmamıza yardım ediyor, uyku düzeni kalitesini artırıyor. İçinde insan vücudunun ihtiyacı olan 92 elementten 84’ü var. Ortama negatif iyonlar yayarak rahat nefes almamızı sağlıyor. Yani teknolojik aletlerin yaydığı pozitif iyonları etkisiz hale getiriyor” yanıtını verdi. “Kozmik enerjiyle ne ilgisi var?” derseniz, buna Astrolog Uğur Koşar ve Karma Astroloğu Duygu Akarslan’dan öğrendiğim bilgilerle yanıt verebilirim. Astrologların dilinden düşürmemesi sayesinde kaya tuzuna olan ilginin arttığı bir gerçek. Yani resmen astroloji artık yatak odamızda bile söz sahibi. Astrologlar, tuzu enerji çalışmalarında kullanıyorlar. 84 element içermesini tesadüf bulmuyorlar.

Anadolu’nun yeraltı tuz şehri dünyaya açıldı kozmik enerji yatağımıza girdi

PİRAMİTLER’İN TUZDAN GELEN SIRRI

84, sağaltıldığında ortaya 3 rakamı çıkarmış ve 3 rakamı numerolojide tamamlanmayı temsil edermiş. Mısır Piramitleri’nin şekli de 3’ün geometrik karşılığının üçgen olmasından kaynaklanıyormuş. Koşar, “Tuzsuz yemek tatsızdır, fazlası da keyif kaçırır. Kararında olunca lezzet alırız. İşte tuz, hayatımıza böyle dengeleyici bir işlev katar. Saklama yöntemi olarak kullanılan salamura, tuzun kalıcılıktaki önemini anlatır” diyor. Ayrıca astrologlar alınan aksesuar, mücevher gibi kişisel objeleri üzerimizde taşımadan önce 24 saat kaya tuzunda bekletilmesini öneriyor. Bizden önce inceleyen kişilerin enerjisinden arındırmak için. Tuz bu anlamda yeni bir pazar ürünü olarak hayatımıza hızlı bir giriş yaparken ben dünyada yükselen bir trende uygun olarak yerli ve milli bir yatağımız olmasını önemsedim.

Haberin Devamı

Anadolu’nun yeraltı tuz şehri dünyaya açıldı kozmik enerji yatağımıza girdi

Çankırı’ya gitmeden önce yaptığım araştırmada tuzu muhafaza etmeyi ilk Mısırlıların keşfettiğini öğrendim. Tuzun içeriğindeki sodyumun gıdalarda bakteriye neden olan nemi çektiğini fark eden Antik Mısırlılar, sadece yemekte değil mumyalamada da tuzdan faydalanıyor.

SEN SHAKIRA’SIN KENDİNE GEL!

İspanyol futbolcu Pique’nin aldattığı Shakira, bir şarkı çıkardı. Malum. 11 yılını geçirdiği adamın ihanetini sindirmesi kolay olmamıştır. Ama o şarkıda geçen sözler Shakira’ya hiç yakışmadı. “Senin için fazla iyiyim / Onun için kendine layığını buldun” gibi sözler aklıma Demet Akalın’ın şarkısındaki “Kalbimi kapatmışım sen gibilere / Sen de kendin gibi bir şerefsize aç” sözlerini getirdi. Bence en iyi intikam yok saymaktır. İhanete uğrayan böyle güçlü, markalaşmış kadınlar, Firdevs Yöreoğlu’nun “Sen Bihter Ziyagil’sin aptallık etme” repliğini hatırlamalı ve yollarına bakmalı.

Haberin Devamı

9 Haziran 2022’de Shakira’nın neden Pique ile evlenmek istemediğini yazmıştım. “Bir hata yaparsa beni kaybedeceğini bilmesini istediğimden” diyordu. Pique bir hata yaptı ama arkasından şarkılar yazan bir kadını kaybettiğine inanması zor...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder