Rükzan Sağır İnsan kendi hayatının dizi olmasından neden rahatsız olur? Pamela'nın itirazı var
HABERİ PAYLAŞ

İnsan kendi hayatının dizi olmasından neden rahatsız olur? Pamela'nın itirazı var

Sahil Güvenlik’ dizisi ile ölümsüzleşen Pamela Anderson geçen hafta altıncı evliliğinin bitme haberiyle konu oldu sayfamıza. Onun aşk hayatı Hollywood için bile fazla çalkantılı. ‘Bay Doğru’ dediği altıncı eşi olan korumasından boşanıyor. 54 yaşındaki Pamela, 27 yıl önce yaşanan seks kasedi skandalından bu yana aşk hayatını yoluna koyamıyor. Onun aşamadığı bu olay, bugünlerde ‘Pam&Tommy’ adıyla bir dizinin konusu oldu.

İnsan kendi hayatının dizi olmasından neden rahatsız olur Pamelanın itirazı var

AYIP EDİLDİ

Lily James’in Pamela’yı oynadığı dizi 2 Şubat’ta yayınlanacak. Pamela’nın eski eşi Tommy Lee (59) ile fırtınalı aşkı ve seks kasedi, dizinin ana hattını oluşturuyor. Pamela ise başından bu yana dizi yapımcıları ve oyuncularla işbirliğine yanaşmadı. Kendisine ayıp edildiğini düşünüyor. Çünkü Pamela bu niyetle bir kaset çekmemişti. Hatta hala bedelini ödediği bir aşktan kalan en acı hatıra bu kaset oldu. “Tek kuruş bile kazanmadım” dediği kaset, eski eşi Tommy ile çektikleri 54 dakikalık günlük videodan çalınan sekiz dakikalık bir bölümdü.

Haberin Devamı

SEKS KASEDİ SKANDALI

Ve evindeki bir soygun sonucu sızdırılmıştı. Yıl 1994… Pamela, o günlerde şöhretinin zirvesinde. Dizisi 100 ülkede milyarlarca izleyiciye ulaşmıştı. Rock bateristi Tommy ile bir kulüpte tanıştılar. Tommy, Pamela’yı öptü. Bunun karşılığında telefon numarasını alabildi ama altı hafta boyunca aramaları karşılık bulmadı. Sonunda konuştular. Pamela, bir çekim için Meksika’ya gittiğini söyledi. Tommy de peşinden gitti ve onu buldu! Meksika’daki buluşmalarının üzerinden 96 saat sonra evlendiler! O kasedi de evlenince çektiler. 1995’te evlerinden kovdukları çalışan Rand Gauthier kasalarını patlatana kadar o kaset, güvendeydi. Kaset, Gauthier için de sürpriz oldu. Kendisi de 75 yetişkin filminde rol aldığından bu kasedin ‘değerini’ anlamıştı. Orijinaline zarar verip sekiz dakikalık bölümü porno stüdyosu sahibi arkadaşına sattı. Pam ve Tommy, Mart 1996’da 10 milyon dolarlık dava açtı ama kasedin yayılmasının önüne geçemediler.

EN BÜYÜK YARASI

O dönem Pamela yedi aylık hamile olduğundan bu travmatik olaydan bir an önce kurtulmak istiyordu, kasedin haklarını bir başkasına devrederek koruma altına almak istediler. Kriz çözülmedi. Çift, oğulları Brandon’ın doğumundan beş ay sonra boşanmaya karar verdi. Sonra barıştılar. İkinci oğulları Dylan 1997’de dünyaya geldi. Ama 1998’de şiddetli kavgalarıyla karakolluk oldular. Artık ilişkileri çıkmaza girmişti. 1999’da yine denediler ama olmadı. Pamela, bu aşkla ilgili hayal kırıklığını “Tommy ile kendimi bir bankın üzerinde dişsiz kalmış yaşlı hallerimizle düşlüyordum” diyerek anlatmıştı. Üzerine beş kez daha evlendi. Mutluluğu bulamadı. Bugünlerde ikinci evliliğini yaşayan Tommy ise, “O dönem ilişkimize daha çok çaba göstermediğimiz için pişmanım” diyor. Pamela’nın hayatının aşkını ve aşka güvenini kaybetmesine yol açan olayı merkeze alan bu diziden neden rahatsız olduğu, bunları bilince daha anlaşılır oluyor…

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder