Uğur AlkaparVoleybol'da kesintisiz coşku
HABERİ PAYLAŞ

Voleybol'da kesintisiz coşku

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından organize edilen Voleybol Milletler Ligi (VNL) Antalya’da devam ediyor. Filenin Sultanları ilk maçlarında Japonya’ya 3-2 kaybetse de perşembe akşamı Hollanda’ya karşı 3-1’lik bir zafer kazandı.

Voleybolda kesintisiz coşku

Bu detayları zaten herkes biliyor. Ben size Antalya Spor Salonu’ndaki atmosferi, coşkuyu anlatmak istiyorum. Hem ligin hem de Filenin Sultanları’nın resmi sponsoru olan Vodafone sayesinde bilet bulmanın imkânsız olduğu Türkiye-Hollanda maçını saha içinden izleme fırsatı yakaladım. 10 bin kişilik salonu dolduran Antalya seyircisi müthişti. Takımımıza destek tezahüratları bir an olsun kesilmedi.

Haberin Devamı

Voleybolda kesintisiz coşku

SAATTE 112 KM

Melissa Vargas’ın saatte 112 km hızla attığı servisler, Ebrar Karakurt’un smaçları ve bloklarıyla Hollanda maçı bir şiir gibi geçti. Sultanların disiplini, azmi ve gücüne bu kadar yakından şahit olmak müthiş bir deneyimdi. Güzel olan bir diğer şey de Vodafone’un özel izinle 5G kullanarak maç yayınlarına kesintisiz altyapı desteği sağlaması oldu. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin hem spora hem de Filenin Sultanları’na desteklerinin devam edeceğini söyledi. Vodafone seyirciyi bu spor deneyimine daha çok katılmaya teşvik için de düzenlenen yarışmalarda bilet ve forma dağıttı, indirimli otel fırsatları sundu. Şahin “Hedefimiz, voleybol coşkumuza herkesi ortak etmek. Vodafone olarak, Türk kadın voleybolunun dünyada ve Türkiye’de bilinirliğinin artmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Voleybolda kesintisiz coşku

SPORCULARIN FİLMİ

Türkiye Milli Cimnastik Takımı’nın tarihi başarılarını ve sporcularının pandemi dönemindeki mücadelesini konu alan ‘Eclipse’ 17-24 Mayıs tarihleri arasında Türkiye genelinde, 29 farklı şehirdeki Paribu Cineverse’lerde vizyonda olacak.

Voleybolda kesintisiz coşku

Yönetmenliğini İpek Kent ve Efe Öztezdoğan’ın yaptığı filmin galası Kanyon’da gerçekleşti. Team Paribu sponsorluğunda vizyona giren filmin başrollerinde uluslararası arenada Türkiye’yi başarıyla temsil eden milli sporcular yer alıyor.

Voleybolda kesintisiz coşku

BİNLERCE VİDEO ÇEKİLDİ

Azerbaycan’ın uluslararası pop divası Aygün Kazımova ve yazdığı ‘Benden Bir Tane Daha Yok’ gibi hit şarkılarla meşhur Genco Ecer ‘Maşallah’ ile karşımızda. Şarkıyla şu ana dek TikTok’ta binlerce video paylaşıldı. Selim Akar imzalı klip ise İstanbul’da Beykoz Kundura Fabrikasında 40 kişilik bir ekiple çekildi. Aygün Kazımova’nın kırmızı elbisesi ve dev örgü saçlarıyla efsaneleştiği imaj büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Voleybolda kesintisiz coşku

BU GECE SAHNEDE

Çarpıcı vokallerle süslü mistik müzikleriyle hislerinizi harekete geçiren Fransız elektro ikilisi The Blaze, canlı performanslarıyla 5 yıl aradan sonra İstanbul’u dans ettirmeye geliyor! Hem de bu akşam! Bu yıl yayınladıkları ikinci albümleri ‘Jungle’ın başarısını turne ile süsleyen The Blaze, Epifoni organizasyonuyla KüçükÇiftlik Park’ta. Tekrarlayayım: Hem de bu gece!

KENDİSİ YÖNETTİ

Eda Baba bu yıl yayınlayacağı üçüncü stüdyo albümün ilk şarkısı ‘Bırakmıyor Ellerin’i dinleyiciyle buluşturdu. Şarkının künyesinde söz ve müzik hanesinde Pinhani grubundan Sinan Kaynakçı var. Kaynakçı aynı zamanda sesiyle de şarkıya katkıda bulunuyor. Eda Baba, klibin yönetmen koltuğunda Elif Öner ile birlikte oturuyor.

Haberin Devamı

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder