Şirin Sever Aşıdan kombinezona nasıl geçtiniz yahu?
HABERİ PAYLAŞ

Aşıdan kombinezona nasıl geçtiniz yahu?

Sosyal medyada bu kez ‘kombinezon’ challenge’ı başlamış. Kadınlar askılı bluzlu fotoğraflarını paylaşıp #kombinezonchallenge etiketiyle paylaşıp duruyor. Ne sebeple başladığı konusunda fikrim yoktu çünkü bu akımlara yetişmem imkansız! İşin peşine düşünce öğrendim ki, aşı karşıtları sebep olmuş! Ne alaka derseniz, olay zaten başlı başına tuhaf... Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, aşı karşıtı miting öncesi bir TV kanalına değerlendirmeler yapmış ve aşı karşıtlarının hedefi haline gelmiş.

Haberin Devamı

Bu kitle, bir süre sonra Şenol’un askılı elbiseli görüntüleri üzerinden #KombinezonluEsin diye hakaretlere başlamış. Kadınlar durur mu? Askılı bluzlarla poz verip #kombinezonchallenge başlatıp Esin Şenol’u yalnız bırakmamış. Burada kombinezon diyerek askılı bluz üzerinden bir kadına saldırmanın acizliğini, sakilliğini es geçerek sormak istiyorum: Kombinezon olsa ne olacak? Senin aşı argümanlarınla kombinezonun alakası ne?

Psikolojik şiddetle kadınlara geri adım mı attıracaksınız? Hem siz aşı karşıtı açıklamalar yapan bir erkek bilim insanı olunca ne yapıyorsunuz? Donunun rengini mi diline doluyorsunuz? Aşı olmak ya da olmamak üzerinden süren son derece ciddi bir tartışmayı kombinezona bağlayan bir kafaya, aşının gerekliliğini nasıl anlatabilirsin ki? Allah akıl versin demekten başka diyecek bir şey yok!

TACİZCİ HOCA!

Adam çıkmış pişkin pişkin ve mest şekilde öğrencisine yaptığı rezilliği anlatıyor. Bu nasıl bir genişliktir ya? İstanbul Teknik Üniversitesi’nde hocalık yapan, ünlü akademisyen Celal Şengör’den bahsediyorum. Bir videoda, öğrencisine kızıp nasıl eteğini kaldırdığını ve poposuna tokat attığını anlatıyor ya… Kimse yaşlı babacanlığına ya da müthiş bir akademisyen olmasını diline dolamasın lütfen. Bunun adı düpedüz tacizdir. Kendisinin adı da bundan sonra Tacizci Hoca’dır benim için, nokta!

ŞİRKETİ SİNİRLENDİRMEYİN!

Ford Almanya, Range Raptor model araçların mavi renkli versiyonunu tanıtmış, bir Twitter kullanıcısıda bu tasarıma ‘Very Gay’ diyerek çok ‘gay’ bulduğunu söyleyip eleştirmiş. Şirket de bunun üzerine işi kızıştırmış, ‘Very Gay Raptor’ modelini çıkarmış. Bravo, bayılıyorum böyle akıllı cevaplara, akıllı duruşlara.

Haberin Devamı

Bodrum’da o fiyatları ödemeye ne gerek var?!

Sanırım 10 yıl önce falan gitmiştim Fethiye’ye… Bir otele girip tatil yapıp çıkmıştım, o kadar. Bu kez çekim yapmak için giden bir arkadaşımın peşine takıldım, sayesinde öyle yerler keşfettim ki; “Aa bu Fethiye neymiş yahu!” deyip durdum. Genelde İngiliz turistlerin akın akın geldiği bir yer Fethiye. Yani salaş, doğal, kendi halinde bir tatil merkezi. Bodrum ve Alaçatı eğlencesi de, onlar gibi bir beach kültürü de yok. Yani öyle sanıyordum! Fethiye’de üç butik oteli olan Mustafa Argın öyle bir plaj açmış ki, Bodrum ve Alaçatı ile yarışır, iddialı konuşuyorum. Boncuklu koyunda açılan ‘Sea Me Beach’te tam bir Tulum rüzgarı esiyor.

Gayet otantik detaylar hakim. İsteyene ‘Yetişkin’ bölümü var, çocuk alınmıyor. Burada Asya mutfağı mevcut. Hem de öyle böyle suşiler yok, enfes. Gencecik bir şef yapıyor üstelik. Giriş 150 TL. Yemek ve içecek fiyatları gayet makul. Plajı popüler hale getirmenin kodlarını da biliyor Argın; fotoğraflık köşeler bol. Kadınlar o kadar memnun ki, poz vermeye doyamıyorlar. Burada iki gün geçirince; neden Bodrum’da fahiş fiyatlarla tatil yapıyor, bir de söyleniyoruz anlam veremedim. Üstelik sezon kasıma kadar sürüyor, daha ne olsun.

Haberin Devamı

Daniel Craig’i o kadar iyi anlıyorum ki...

Mustafa Argın’ın üç butik oteli var demiştim; gerçekten gustosu olan, acayip şık oteller. Yacht Boheme Hotel en yenisi; Instagram fenomenlerinin akınına uğruyor resmen. Odaların içindeki jakuziler, salondaki küvetlerde poz veren verene. Yacht Classic Hotel ise en eskisi. 2013 yılı mayıs ayında, Sky Fall filmi Fethiye’de çekilirken Daniel Craig’in kaldığı otel. Otelin sahibi Mustafa Argın, çekimlerin Fethiye’de yapılacağını öğrenince bir yol bulup ekiple yazışıyor ve kendi otelinin tercih edilmesini sağlıyor.

Otelden ve yemeklerden o kadar memnun kalıyor ki Daniel Craig; bir odanın James Bond adıyla satılmasına bile izin veriyor. ‘007 James Bond Penthouse’ adı verilen suiti, Bond’un şirketi satıyor o günden beri. İngiltere’de de büyük ilgi görüyor. Fethiye’nin havası, suyu, doğallığı o kadar başka ki, Daniel Craig’i çok iyi anlıyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder