Şirin Sever Çok değerli müftüler, biraz mola mı versek?
HABERİ PAYLAŞ

Çok değerli müftüler, biraz mola mı versek?

Yine bir müftüden, yine eşsiz bir açıklama…

“Bayanlar, vücudunu başka bayanlar görmeyecek şekilde denize girmeli” buyurmuş. Hayır yani, artık erkeklerin kadın vücudunu görmemesi de yetmiyor; kadınlar da birbirinin vücudunu görmesin istiyorlar. Aşama katetmek diye buna derim ben! Merak ediyorum...

Kafanızı yoracağınız başka herhangi bir mevzu yok mu şu memlekette sayın müftü? Kadınlarla, kadınların vücutlarıyla ilgilenmeyi bıraksanız, işinize baksanız? Nerede, ne giyeceğimizin kararını da bize bıraksanız olmaz mı? İyilik, güzellik, insanlık, adalet, hayvanlar mesela…

Haberin Devamı

Tonla mevzu var, bunların hiçbiri içinizi açmıyor mu? ‘Herkesin inancı kendine’ deseniz, tesettür istemeyenleri huzursuz ve mutsuz etmeseniz, günaha mı girersiniz? Biz yorulduk artık, siz de biraz yorulun ne olur!

Biraz mola verseniz, düşseniz kadınların yakasından?

En azından bir süreliğine?

Ne dersiniz, olmaz mı?

BİRİKMİŞ BORÇALARI Instagram'dan isteyen EV SAHİBİ DÖNEMİ!

Kirasını ödemeyenler dikkat! Bir gün gelir, ev sahibiniz sizi sosyal medyadan ifşa ederse şaşırmayın... Hele ünlü biriyseniz, tam rezillik.

Nerden çıktı mevzu? Bir dönemin ünlü reklamcısı Nail Keçili, geçen gün kiracısına Instagram’dan verip veriştiriyordu. Kiracısı da, cemiyet hayatının renkli isimlerinden Ayşe Kucuroğlu.

Kontrat Kucuroğlu’nun boşandığı eşinin üzerine ama Keçili, evinde oturanı hedefe koymuş haklı olarak...

“Ayşe, seni seçim heyecanı ile ihmal ettim. Ya birikmiş kiralarını öde ya da çıkın o evden. Ben o kirayla yaşıyorum. Şu resimdeki hale bak, yemeklerin en pahalısı ve çeşitlisi, elinde içki... Ne kadar kalpsiz ve kötüymüşsünüz. Çıkın evden...” Böyle yazıyordu, Ayşe Kucuroğlu’nun hesabında paylaştığı bir fotoğrafı kullanıp.

Yazıyı okuyunca “Eyvah, ev sahipleri inşallah örnek almaz” dedim içimden! Üstelik Kucuroğlu’nun sosyal hayatını takipte, o gezdikçe sinir kat sayısı artıyor Keçili’nin; “Ayşe Kucuroğlu yine saraylarda geziyor, kirasını ödeyecek, apartmana borçlarını ödeyecek, daireyi kendi elleriyle girdiği günkü gibi teslim edecek” diye yazıp duruyor.

Haberin Devamı

Ev sahibi olarak kirasını istemekte haklı olabilir ama yaptığı büyük acımasızlık.

Yasal yollara başvurmak varken bunu yapmak niye?

Allah ev sahibinin de, kiracının da hayırlısını versin diyor; amin diye ekliyorum.

YARATICILIK BUNA DENİR

İstanbul’a dolu yağacağı haberleri duyulur duyulmaz, şehrin sokaklarında tam bir bienal havası esti. Haberlerde, sosyal medyada gördünüz çoğunu…

Çok değerli müftüler, biraz mola mı versek

Kilimler, halılar, battaniyeler, evde kim ne bulduysa artık, biricik kıymetli araçlarının üzerine attı. Ortaya da renkli görüntüler çıktı. Peki kafayı kullanıp bu görüntüleri kim avantaja çevirdi? Akıllı reklamcılar elbette! Bu geleneksel halı bienalinden ilham alan İkea, yukarıdaki fotoğrafı kullanıp şu duyuruyu yaptı sosyal medya hesaplarından: “Sonraki doluda daha renkli görüntüler sergilemek isteyenlere…”

Çok değerli müftüler, biraz mola mı versek

Müthiş değil mi? Son zamanlarda gördüğüm en akıllıca işti. Krizi fırsata çevirmek işte budur. Şahane bir refleks. Alkışlar İkea’ya.

ÇAPKINLARI UYARAN REKLAM

Reklam demişken… Geçen gün Renault’nun Megane Sedan modelinin reklamına denk geldim. Bir çift restorandan çıkıyor, arabaya biniyor...

Haberin Devamı

Çok değerli müftüler, biraz mola mı versek

Kadın telefonunu bulamıyor, “Beni arar mısın?” diyor sevgilisine. Adam da otomobilin sesli arama özelliğiyle hava atacak; gururla “Sevgilimi ara” diye sesleniyor. Kadın o anda çantasından telefonu buluyor ama ekranında herhangi bir arama göremiyor. Aracın göstergesinde ise ‘Sevgilim aranıyor’ yazısı var. Adamın suratı kıpkırmızı!! Aracın özelliklerini anlatan çok iyi bir senaryo, zeki ve matrak. Peki bunu izleyen çapkınlar o aracı ister mi? İşte orası muamma. Emeği geçenlerin eline sağlık.

Çok değerli müftüler, biraz mola mı versek

Yaz Açıkhava’da geçer

İstanbul’da yazın en güzel etkinliği başlıyor: Geleneksel Harbiye Açıkhava konserleri...

Her yaz Açıkhava konseri günlerce konuşulan Candan Erçetin, 2 Temmuz pazartesi itibariyle açılışı yapıyor. 4 Temmuz Selda Bağcan, 6 Temmuz Sertab’ın Müzikali, 9 Temmuz ise Ajda Pekkan sahnede.

Ardından 12-13-14 Temmuz’da Sıla ile yeni bir maraton başlıyor. Şevval Sam 16 Temmuz’da Müzeyyen Senar müzikaliyle, Inna 18 Temmuz’da, Levent Yüksel 19 Temmuz’da, Funda Arar 20 Temmuz’da, Yıldız Tilbe ise 23-25 Temmuz’da kulakların pasını silecek. Kaçırmayın, yaz başka türlü geçmez.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder