Şirin Sever Demet Şener Temmuzda yoga hocası!
HABERİ PAYLAŞ

Demet Şener Temmuzda yoga hocası!

Demet Şener’le rastlaştık geçen gün... İbrahim Kutluay’la boşanma davası sonuçlandı, o da derin bir nefes aldı. “Adliye çıkışı görmeliydin beni, acayip rahatladım, çok mutluyum artık” dedi.

Peki planı, programı ne? “Tek planım hayatı geldiği gibi yaşamak... En güzel yaşlarımdayım, sağlıklıyım, çocuklarım yanımda, daha ne olsun?

Bundan sonra hayatın tadını çıkaracağım” dedi. Enerjisini, sesini, artık önüne bakabiliyor olmasını sevdim. Ha, bir de huzurluydu. Bu huzurun bir nedeni de yogaydı! Onu sosyal medyada takip edenler biliyordur; ya bacağını kafaya atıyor, ya kafa üstü duruyor, esnekliği resmen yogaya özendiriyor. Benim de aklıma soktu... Yakalamışken, sordum da sordum tabii. Aktarayım...

Haberin Devamı

Demet Şener Temmuzda yoga hocası

Kaç yıldır yoga yapıyorsun?

14 yıldır. İrem’e hamileyken, hamilelik yogasıyla başladım, bu sayede çok kolay doğum yaptım, sonra da devam ettim.

Peki, yoganın sana en iyi gelen tarafı ne?

Şifası. Bir insanın omurgası esnedikçe hayata bakışı da esniyor. Hayatta başına ne geliyorsa, kabul ediyor, ona göre yaşıyorsun. İkincisi beynin ve ruhun arasında denge kuruyor, sakinleşiyorsun.

Yakında yoga sertifikası alıyorsun değil mi?

Evet haziran sonu yoga hocası oluyorum. 6 aydır işin anatomisinden felsefesine her şeyi öğreniyorum. Dünyanın her yerinde geçerli bir sertifika programı bu. İstersem başlangıç yogası yaptırabilirim yani.

Yapacak mısın peki hocalık?

Valla çok talep geliyor ama yapmayı düşünmüyorum. Ben workshop’lara seminerlere çok davet aldığım için daha net bilgi verebilmek adına eğitim aldım.

Yaz kapıda. Spor yaparken benim gibi yorulanlara, üşenenlere ne tavsiye edersin?

Yaptıkça açılırsın Şirin, biraz çabala, gayret et!

Kime yazıklar olsun acaba?

Özdemir Erdoğan Posta Cumartesi ekinden Oya Çınar’a konuşmuş. Diyor ki röportajın bir yerinde; “Selda Bağcan, Aleyna Tilki ile sahneye çıktı, yazıklar olsun ona! Omurgalı değilmiş. Ben gençlerle düet yapmam!” Niye bu kadar kızmış diye devam ettim okumaya... “Aleyna Tilki diye bir kız var, ‘O sen olsan bari’ diyor, seksten bahsediyor. Nasılsa bunu yapacağım biriyle, o sen olsan bari diyor. Bu kızı 12-20 yaş arasındaki kızlarımıza rol model olarak gösteriyorlar. Kendine sosyal demokrat diyen bir kişi bunu yapmaz...”

Haberin Devamı

Demet Şener Temmuzda yoga hocası

Yani ‘sosyal demokrat biri o sahneye çıkmaz’ diyor. Dünyadaki tüm festivallere davet alan efsane bir sanatçı olarak ego yapmadan Aleyna Tilki ile sahneye çıkıp düet yaptığı için herkesin alkışladığı Selda Bağcan’a edilen bu laflar tek kelimeyle yersiz ve ayıp.

Aleyna Tilki 18 yaşında ve 18 yaşın diliyle konuşuyor, kendi kitlesine hitap ediyor. Tamam, sürekli tuhaf açıklamalar yapıyor, sosyal medya kurbanı olup saçma sapan davranıyor, yanlışları var ama bu kız yetenekli. Parlak. Jenerasyonundan farklı olarak türkü söylüyor, Selda Bağcan’a hayranlık duyuyor, onu belki de hiç bilmeyen kendi kitlesine de tanıştırıyor. Bağcan da genç, parlak bir şarkıcıya destek oluyor.

Diyelim gençlerin ruhundan zerre anlamıyorsun, onlara tahammül edemiyorsun... Aleyna Tilki’yi sevmiyor, hiç dinlemiyorsun… Ama hakaret etmek nedir? Ayrıca şarkı sözlerinden niyet okumaya kalkarsak, işin içinden çıkamayız. O yüzden kibrinizi de alın, açılın biraz.. Açılın ki gençler hava alsın.

Haberin Devamı

Keşke öpmeseydin Kıvanç!

‘Çarpışma’nın iki başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu, dizinin son yayınlanan bölümünde öpüştü diye sosyal medyada gereksiz bir heyecan.... Güya diziye damga vurmuş o sahne! Bölümü izledim ama damga vuracak bir sahne göremedim.

Demet Şener Temmuzda yoga hocası

35 yaşında adam, 19 yıldır sevdiği kadına kavuşmuş, dudağına buse kondurarak mı öpüşür? İnandırıcı mı gerçekten? İlle de öpüşme görelim diye bir merakımız yok ama böyle bir sahne çekiyorsunuz madem, hakkını verin!

Ya oyuncuların korkusu var, ya yönetmenin eksiği. Hangisi bilmiyorum ama komikti. Ergenler bile böyle öpüşmüyor artık.

Erkan Can: Her projenin aranılan ismi

‘Çarpışma’ demişken, Erkan Can ismine ayrı bir paragraf açmak lazım... Epeydir neyi açsam, ne izlesem karşımda o! Ata Demirer’in ‘Hedefim Sensin’ filminde sanat düşkünü mafya babasıydı... ‘Müslüm’ filminde, Müslüm Baba’yı yetiştiren saz hocası rolünde.

Demet Şener Temmuzda yoga hocası

Sonra ‘Sevgili Komşum’ filminde çıktı karşıma, organ mafyasının başıydı ve itinayla gerdi kendisini izleyenleri. Merak ettim saydım; 2018’de tam 9 filmde rol almış. Her sezon da mutlaka bir dizinin kadrosunda. Şu anda da ‘Çarpışma’da emniyet müdürü rolünde.

Onu izlerken geçti aklımdan: Bazı oyuncuların gerçekten bir piyasası var. Oyunculuğu zaten şölen ama ne çalışkan, ne çok şeye yetişiyor Erkan Can. Üstelik “Yine mi sen?” dedirtmiyor. Tat tuz katıyor, izletiyor kendisini. Kocaman bravo.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder