Şirin Sever Eski eşim çok kazanıyor o baksın çocuklarımıza!
HABERİ PAYLAŞ

Eski eşim çok kazanıyor o baksın çocuklarımıza!

Ünlüler dünyasında bir nafaka kavgası daha… Valla bu bir kısım erkeğin çocuk yapmaya gelince pek hevesli, boşanınca o çocuklar onun değilmiş gibi son derece alakasız davranmaları çok ayıp. Konunun benimle alakası yok, çocuğum yok derdim yok çok şükür ama konu çarşaf çarşaf manşetlerde yer alınca fikir beyan etmem şart oldu. Yani aslında bu yoktu; içimden geldi.

Olay şu: Oyuncu Wilma Elles’in boşandığı eşi Kerem Göğüş, 1.500 Euro’luk nafaka miktarının kaldırılması için mahkemeye başvurmuş. Elles ise “Kerem hiçbir zaman nafaka ödemedi, çocuklarına kıyafet bile almadı” demiş. Wilma Elles’in tekrar evlenmiş olması da, beyefendi için mesele olmuş olabilir tabii... Çocuklarına ‘cici baba’ mı baksın istedi, adamın durumu mu yok, canı nafaka vermek mi istemedi, oraları bilmeden konuşmak doğru olmaz ama ben bu hikayelerde hep şunu söylerim: Kendinize güvenmiyorsanız, yarınınız belli değilse çocuk yapmayın kardeşim! Sonra çıkıp “Wilma benden çok kazanıyor” gibi zavallı açıklamalar yapmak zorunda kalmazsınız. Elbette anne de, baba da gelirleri oranında çocuğa bakacak ama senin üzerine düşen bir sorumluluk yok mu? Burada sözümüz, döviz cinsinden ya da fazla nafakaya dair değil…

Haberin Devamı

Eski eşim çok kazanıyor o baksın çocuklarımıza

Sözümüz, çocuklarına bakmak istemeyen, boşandığı eşe destek olmayan ebeveynlere! Hatırlayın, Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu arasındaki nafaka sürecinde de benzer bir durum yaşandı. O zaman anneyi haksız buldum çünkü döviz yükselince, astronomik rakamlara yükselmişti nafaka miktarı. Olay nafaka değil, zenginleşmeye giriyordu bildiğiniz! Üstelik Cem Yılmaz çocuğuna bakmayan bir ebeveyn değildi, zaten her şey ortada yaşanıyor. Sonuç ne oldu bilmiyorum ama Cem Yılmaz son stand up gösterisinde nafakaya dair öyle espriler yaptı, eski eşine öyle göndermelerde bulundu ki, belli ki canı yanıyor ve işi espriye vurmuş artık.

Neyse, yazı konusu kişiler değil özetle... Sorun, herkesin anne baba olmak zorunda hissetmesi. Söz meclisten dışarı; adamın işi gücü yok, yarını belli değil, zar zor geçiniyor ama iki çocuk, üç çocuk Allah ne verdiyse yapıyor. Yapma kardeşim! Her şeyi esirgemek zorunda kaldığın, okutamadığın, iyi şartlar sunamadığın bir çocuğu yapma. Senin babalık duygun o çocuğun hayatından daha mı önemli? Nasıl ‘anne baba olmanın ehliyeti olsa keşke’ diyorsak, bile bile bakamayacak olanların da çocuk yapmasının önüne geçilse keşke!

Haberin Devamı

Sharon Stone anne rolünde

Sadece bizde var sanıyorduk ama Hollywood da aynıymış… Yaş ilerleyince kadın oyunculara sürekli anne rolleri geliyormuş. Hollywood yıldızı Sharon Stone, bir söyleşide ‘yakında bir filmde oynayacağını ve Blake Lively’nin annesini canlandıracağını’ söylemiş. Bir başka projede ise yine başka bir anneyi oynayacakmış. 65 yaşındaki oyuncu, ‘artık anne rolleri oynamaya başladığını’ söylemiş ama ‘oynadığı anne rollerinin harika olduğunun’ da altını çizmiş. Stone’un aksine bizim oyuncular bundan hep şikayet eder; ‘hep anne rolleri’ geliyor diye söylenir. Oysa 65 yaşında ya da 50 ya da 40 yaşında bir kadının anneyi oynaması kadar doğal bir şey yok. Önemli olan anne rolü değil; o anne rolünün içinin dolu olup olmadığı değil midir? O anne aşık olabilir, o anne iş kadını olabilir, o anne her şeyi yapabilir. O yüzden Sharon Stone’u örnek alın ve söylenmeyin sayın oyuncular... ‘Anne rolü’ diye söylenen oyuncunun ağzına terlikle vurasım var, bilesiniz!

Haberin Devamı

Eski eşim çok kazanıyor o baksın çocuklarımıza

Gece kulübünde flört etseydi?

Beşiktaş altyapısında 10 yıldır forma giyen 21 yaşındaki Emirhan Delibaş’ın online flört uygulamasında profil oluşturup altına ‘Beşiktaş Kulübü futbolcusu’ diye yazması olay oldu. Kulüp oyuncunun sözleşmesini feshetti ve camia ikiye bölündü. Kimi “Profesyonel bir futbolcu her hareketine dikkat etmek zorunda. Gönderilmesi doğruydu” diyor, kimi de “En azından uyarılıp bir şans daha verilmeliydi” görüşünde. Benin anlamadığım şu; eskiden futbolcular gece kulüplerinde kızlarla tanışıp dışarıya onlarla çıkardı, kapıda flaş üstüne flaş patlardı. Kimseye de bir şey olmazdı. Emirhan barda yapsa bu işi, sorun olmayacak mıydı yani? Devir değişti, flört de dijital dünyaya taşındı... Eğer sorun, kamuoyuna açık bir mecrada bunu yapması, profiline takımın adını yazması ise, o zaman da şunu sorarım: Yok mu koca takımın içinde bu gençlere yol gösterecek, abilik yapacak, doğru ya da yanlışı anlatacak kimse? Takımdan uyarı olmadan yollandıysa gerçekten, yazık. Başka topçuların acayip özel hayatlarına karışmayanlar, buna da takmasaymış keşke.

Eski eşim çok kazanıyor o baksın çocuklarımıza

Sıradaki haber yükleniyor...
holder