Şirin Sever Yumoş'un sevimli ayıcıkları Nişantaşı'nı bastı... Sokağa renk kattılar
HABERİ PAYLAŞ

Yumoş'un sevimli ayıcıkları Nişantaşı'nı bastı... Sokağa renk kattılar

2021 yılında Nişantaşı’nda, 2022 yılında Galataport’ta ortaya çıkarak görenleri gülümseten Yumoş ayıları yeniden aramızda. Daha önce binaların camlarından kafalarını uzatıp bize bakıyorlardı; şimdi ise Nişantaşı Bostan Sokak’taki ışıklarda sevenleriyle buluşuyorlar. Evet evet yanlış okumadınız; onların da ünlüler gibi sevenleri var çünkü suratlarda gülümseme ve pozitiflik yaratmayı her seferinde başarıyorlar ve bu yüzden sıkı fanları oluşmuş durumda. Ne yalan söyleyeyim; pofidik pofidik ayıcıklar görmek bana da iyi geliyor, ben de onların fanıyım. İyi ve sevimli şeylere, naifliğe, yumuşaklığa ihtiyacımız o kadar fazla ki, iyi geliyor onları görmek.

Haberin Devamı

24 EYLÜL’E KADAR

Sadede gelirsem... Türkiye’nin sevilen giysi bakım markası Yumoş, bu kez de Nişantaşı Bostan Sokak’ı renklendirdi. Amaç, giysiler gibi sokakların da renklerini canlandırmak. Zira yapılan araştırmalarda, renk korumada Yumoş Deterjan’dan daha iyisi olmadığı kanıtlandı. Marka da, renk korumadaki performansını ve yenilenen portföyünü böyle renkli ve sıra dışı bir uygulama ile anlatmayı seçti. Ki, şahane ve herkese dokunan bir anlatım yolu bulunmuş, emeği geçenleri tebrik etmek lazım. Ufacık bir dokunuşla, insanların mood’larını değiştiriyorlar resmen. Yumoş ayılarını, 24 Eylül tarihine kadar Nişantaşı Bostan Sokak’ta görmeniz mümkün. Nişantaşı Bostan Sokak’ı ‘Yumoş Sokağı’na dönüştüren uygulama kapsamında Yumoş renkleri ile kaplanan sokak aydınlatma direklerinin üzerinde sevilen Yumoş ayıları görülüyor. Yumoş renkleriyle değiştirilen 12 sokak lambası ve direklere yerleştirilen Yumoş ayıları ile ‘Renk Korumada Yumoş Deterjandan Daha İyisi Yok’ mesajı veriliyor. Seçili direklerin üzerine yerleştirilen QR kod ile de ziyaretçilere ışıkların rengini değiştirme imkanı sunuluyor. Böylece, Yumoş Sokak ziyaretçilerinin sokakta daha keyifli vakit geçirmeleri ve kendi renklerini Yumoş Sokak’ta yansıtmaları hedefleniyor.

AYICIKLAR HER YERDE!

Ben de önceki akşam gittim, gördüm bu sevimli ayıcıkları. Sokaktaki kalabalığı görmeniz lazım; insanlar sırf fotoğraf çekmek için akın akın Nişantaşı Bostan Sokak’a geliyor. Sokağın rengarenk hali inanılmaz keyifli. Ayıcıklarla selfie’ler bitmek bilmiyor, ışıklar keyfe göre değiştiriliyor. Hele hava karardığında ve ışıklar yanmaya başladığı an, sokak bambaşka bir havaya bürünüyor. Bu eğlenceli, renkli sokaktan çıkmak bile istemiyorsun. Dahası da var... Nişantaşı City’s AVM ve Akmerkez’in girişindeki 3D reklam alanını da yaratıcı bir şekilde kullanan marka, ‘Renk Korumada Daha İyisi Yok’ mesajıyla hareket eden Yumoş ayılar vasıtasıyla herkesi Yumoş Sokak’a davet ediyor. ‘Yumoş Sokaktayız’ temalı özel dijital açıkhava içerikleriyle de Yumoş Sokak’ı tüm İstanbullulara duyuruyor.

Haberin Devamı

HAYATA RENKLİ BIR DOKUNUŞ

Unilever Çamaşır Bakım Pazarlama Direktörü Alper Çapar, Yumoş ayıları ve uygulamayla ilgili şunları söyledi: “Renkler hem giysilerde hem de gündelik yaşamda oldukça önemli bir yere sahip. Giysilerin rengini Yumoş deterjan ile korurken; her yıl merakla beklenen Yumoş’un ikonik ayılarıyla gerçekleştirdiğimiz yaratıcı açık hava enstalasyonlarına bir yenisini ekleyerek günlük yaşama renkli bir dokunuş yapmak istedik. Yumoş ürünlerini anlatmak için geçmiş yıllarda Nişantaşı ve Galataport’ta sokaklara çıkan Yumoş ayıları şimdi Yumoş Deterjan renkleriyle aydınlatılan Nişantaşı Bostan Sokak’ta olacak. Herkesi 9 Eylül-24 Eylül tarihleri arasında Nişantaşı Bostan Sokak’ta, bizim deyimimizle Yumoş Sokak’ta deneyimleyebilecekleri bu renkli dünyaya davet ediyoruz.”

Haberin Devamı

AMAÇ MUTLU ETMEK

Yumoş Marka Müdürü Orhun Çelik, projeye dair şöyle konuştu: “Yumoş’un renkli dünyasını ikonik Yumoş ayıları ile sokaklara taşıyarak; insanların yaşamlarına dokunmak ve onları mutlu etmek adına bugüne kadar pek çok başarılı uygulama gerçekleştirdik. Yumoş ayılarını şimdi de yepyeni ve farklı bir uygulamayla insanlarla buluşturuyoruz. Bu uygulamamızla renk korumada Yumoş Deterjan’dan daha iyisi olmadığını da anlatmayı hedefliyoruz. Sizleri de 9 Eylül-24 Eylül tarihleri arasında Nişantaşı Bostan Sokak’a bekliyoruz.”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder