Şoray Uzun 30 yıl önce 30 yıl sonra
HABERİ PAYLAŞ

30 yıl önce 30 yıl sonra

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ilk şampiyonluğunu; (o dönem futbolcuydu) 30 yıl önce bugün yaşamıştı... O maçta da rakip Ankaragücü’ydü. Yağmur altında oynanan bu zorlu maçta “Icardi sov” izledik. Mauro Emanuel Icardi’yi Galatasaray’a getirmeyi kim akıl ettiyse, kim ne emek harcadıysa Allah ondan razı olsun!

Bu maçta Seferovic’le oynamak da vardı. Böylesi stres eşiği yüksek maçlarda belirleyici olan ayaklar; ya hiç akla gelmeyen topçular olur ya da futbol bilgisi çok yüksek futbolcular. Icardi dünya yıldızı olduğunu bir kez daha gösterdi. Bir büyük teşekkür de; 6 milyon eurosunu karşılayan PSG yönetimine ve onu PSG’de istemeyen Messi’ye... İyi ki Galatasaray’a gelmiş.

Haberin Devamı

Atan da tutan da görevini yapınca zor olan kolaylaşıyor. Girenler de katkı sağlayınca başarı kaçınılmaz oluyor. Icardi’den bahsetmişken Gomis’in sezon başında takımı sırtladığının da altını çizmek isterim. Doğru kadro, doğru oyun ve kenetlenmiş bir camia ile gelen şampiyonluk.

Bir tebrik de sezon boyunca takımını büyük coşkuyla destekleyen taraftara. Cumhuriyetin 100. yılında gelen 23. şampiyonluk. Tüm Galatasaraylılara ve Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun. 30 sene sonra yine bir Ankaragücü maçıyla gelen şampiyonluk.

Okan hocanın almış olduğu 2. Süper Lig şampiyonluğu da hayırlı uğurlu olsun. ‘Yeni bir Terim etkisi olur mu ?’ diye düşünüyor insan.

Bu sinerjiyi görünce yanıt ‘Neden olmasın?!’ oluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder