Şoray Uzun Al gülüm ver gülüm
HABERİ PAYLAŞ

Al gülüm ver gülüm

Maç öncesi aynı puana (23) sahip iki takım arasında sıralamayı belirleyen; Trabzon’un Kayseri’ye göre sadece artı üç averajıydı. Maçın ilk çeyreğinde rakip uzaktan şutlarla kaleyi yoklarken Trabzonspor kanatları kullanmayı denedi. İki takım da ilk 45 dakikanın tüm heyecanını son 5 dakikaya bırakmış gibi oynadı. Onuachu, penaltı beklediği pozisyonda ofsaytmış.

VAR ve AVAR öyle söyledi. Güvenmek zorundayız ama Şampiyonlar Ligi’ndeki (yarım akıllı) yapay zeka bile yetersizken bizim bu sistemi acilen güncellememiz gerekiyor. Yeni yeni form tutan Pepe’nin çıkması, yerine giren Bakasetas’ın yedekliği kadar ilginçti. Bir ara ikisini birden izlesek ne güzel olur. Abdülkadir’in form durumu yukarıya doğru çıkmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Hem Trabzonspor hem de Euro 2024 öncesi milli takım için sevindirici. 60’da Thiam’ın ‘hakemi aldatmaya yönelik’ sarı görmemesi onun şansına oldu. Penaltı almak için bir artistlik bu kadar mı kötü yapılır? Ya abiler hakemle oynayacağınıza topunuzu oynasanıza. İki tarafın da vasat gayreti galibiyet için yeterli değilken; sonradan giren Bahoken, maç boyu Onuachu’nun yapamadığını yapıp ön direkte kafayı vurdu. Trabzonspor acilen bu ‘al gülüm, ver gülüm’ futbolunu terk etmeli.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder