Şoray Uzun Bahar geldi
HABERİ PAYLAŞ

Bahar geldi

Trabzonspor; ‘kötü günler artık geride kaldı’ dediğimiz iki haftanın sonunda ‘dişine göre’ bir rakip olan Adana Demirspor’u ağırladı. Adana’nın ‘acılı’ haline Hikmet Karaman; biraz sumak, biraz acur, biraz da şalgamla çare olmaya çalışıyor ama eldeki malzeme yetersiz kalıyor.

Takımın Bici Bici’leri (Adana’ya özgü bir muhallebi tatlısı) gitti. Kalanlar da Şambaba tatlısı kıvamında. Biraz pütürlü. Bir tane Portekiz tatlıları var mesela artık küflerinden kurtulmuş gibi. Trezeguet, Afrika Kupası’ndan döndüğünden bu yana her maç takıma katkı veriyor. İşi bilen her topçu; toptan anlayan birini takip etse başarılı olur. Trezeguet de Visca’yı takip etmenin ekmeğini yiyor.

Haberin Devamı

Gerçi golü Bardhi’nin dönen şutunda buldu. Nedense bu gol maçın bir saatlik senaryosunu yazmış oldu. 1-0 çok matah bir sonuçmuş gibi Trabzon hücumları etkili olamadı. Hoş direkten dönen bir topu, bir de ofsayttan iptal edilen golü vardı ama hani derler ya; ‘ısıran bir takım’ yoktu. Futbolda vitesi yükseltmediğiniz her dakika, rakibinizi havaya sokar. Cesaret verir. İnsan kendi muhitinde biraz daha cesur olur be abicim. Cesareti gösteren Adana temsilcisi oldu. Aimbetov kafayı düzgün vurabilse beraberlik işten değildi. İyi giden süreçte Trabzon hata yapmadı. Kendi evinde kazanmak önemli. Trabzonspor için rahatlıkla ‘bahar geldi’ diyebiliriz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder