Şoray Uzun Birbirlerini özlemişler
HABERİ PAYLAŞ

Birbirlerini özlemişler

Avcı’nın ikinci döneminde talebeleri, hocalarına güzel bir hoş geldin demek için başladılar maça. Yalandan bir iki yüklendiler de... Seyircisi önünde Avcı’ya kendini göstermek isteyen Trabzon’un atakları bir ara kontrolden çıktı. Öyle kontralar yendi ki; benim saydığım, Alanya üç net golü kaçırdı. Galibiyet golünden sonra tempo arttı. Sonradan girenler bir fikir verecek oyun oynamadı. Fountas iki gol attı ama ofsayttı.

Yavuz Turgul ustanın yazıp yönettiği, Çetin Tekindor, Şener Şen ve Cem Yılmaz’ın döktürdüğü harika bir filmdir; Av Mevsimi. Filmde Şener Şen’in canlandırdığı komiserin teşkilat içerisindeki lakabı ‘Avcı’dır. Çözülemeyecek, en zor cinayetleri çözüp failleri yakaladığı için meslektaşları ona Avcı lakabını uygun görmüş. Biz de dün akşam Trabzonspor’un ‘Avcı’sını izledik.

Haberin Devamı

İlk maçında öyle; ‘hoca takıma bir dokunmuş.. breh breh’ ya da ‘filanca oyuncu Avcı geldikten sonra yeniden doğmuş’, ya da ‘hoca aynen bıraktığı yerden’ gibi durumlar yoktu. Zaten bıraktığında da durum hiç parlak değildi. Avcı akıllı adam. Önce rakibi biraz tartıyor (bence bu riskli bir durum) sonra da pusuya yatıp zayıf anını kolluyor. Tam Avcı işi. İlk fırsatta da darbeyi indiriyor. Dün akşam öyle yaptı. Trabzonspor’un mazisindeki başarılarında 1-0’ ların payı büyüktür. Avcı şehri, şehir Avcı’yı özlemiş. Arada geçen zaman kayıp bir zaman.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder