Şoray Uzun Ceza ve ödül
HABERİ PAYLAŞ

Ceza ve ödül

Maçın en dikkat çeken özelliği taraftara verilen cezaydı. Bu ceza neticesinde kulüplerin demeç savaşı da ilgi çekiciydi. Tribünlerde küfür olmasın tamam, ancak cezaların da bir standardı olmalı. Bu gerilim en azından hiç hoş değil...

Galatasaray sahaya ‘ideal on biri’ ile çıktı. Maçın Galatasaray adına kolay geçeceğini düşünenler fena halde yanıldı. Eksiklerine rağmen çok dirençli bir Antalya vardı. Hele Antalya’nın yeni transferlerinden Nakajma çok tehlikeli bir adam.

Benfica’dan alınan kaleci Leite de tam isabet bir transfer olarak göze çarpıyor. Nuri Şahin orta alanda Galatasaray’a başarılı bir şekilde baskı uyguladı. Orta saha verimsiz olunca forvet oyuncuları istedikleri topları alamadı ve ilk yarı takımlar beraberlikle içeri girdi.

Haberin Devamı

***

İkinci yarı önce Icardi sonra da Adriano ‘topa nasıl kafa vurulur?’ sorusuna iki harika örnek sundu. Sonrası rakipten gelen bir hata ve gelen galibiyet. Antalya çok sakin ve soğukkanlı, ayağa paslarla maçı soğutmayı çoğunlukla başardı. Eksik kadrosu ile puan alabileceği bir büyük mücadele örneği de gösterdi.

Rashica’daki anlamsız düşüş devam ediyor. Sezon başı tartışılan Kerem her maç ‘ben burada kalıcıyım’ diyor ama ah o son vuruşlarda biraz daha dikkatli olabilse... Torreira her pozisyonda var. Yine dinamo gibi oynadı. Kural koyucunun seyirciyi cezalandırdığı hafta o seyirciye; üst üste dokuzuncu lig galibiyetini hediye ederek ödüllendirdi Galatasaray.

Çok zor oldu ama önemli olan galibiyet. Sırada Giresun var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder