Şoray UzunGüncelleme
HABERİ PAYLAŞ

Güncelleme

Akıllı telefonlarla beraber hayatımıza giren bir kavram; güncelleme. Ara ara bu güncellemeyi yapmayınca, gelişimleri kaçırıyorsunuz. Bu konu nerden aklıma geldi? Karagümrük’te ‘bir önceki sürüm’ arkadaşları görünce. Örneğin (Gerçi bu akşam oynamadı) Feghouli, Hakim Ziyech’in, Emre Mor da Barış Alper’in önceki sürümü. Tıpkı bir zamanlar Feghouli’nin yaptığı gibi Ziyech son haftalarda takımına büyük katkı veriyor. Barış Alper; önceki sürüme göre çok daha istikrarlı, verimli.

Örneğin Icardi. Önceki versiyonlara kıyasla hat kopukluğu gibi bir sorunu hiç yok. Okan Buruk. Önceki sürümlerin aksine, kamuoyu, oyuncuları ve rakipleri ile kurduğu diyalog en güncelinden. Modern, düşünceli, centilmen ve biraz soft. Tolunay Kafkas kupa maçında ‘ligi düşünerek’ yaptığı rotasyonun karşılığını almış. Karagümrük çok iştahlı başladı. Galatasaray’ın ‘şapkadan tavşan çıkartan’ ayakları ilk yarı durunca Karagümrük, Mendez’le golü buldu. Galatasaray baktı pabuç pahalı, yüklendi ve Barış Alper arka direkte kafayı çaktı. Yine de galibiyet golü gelmeden kimsenin tadı yerine gelmeyecekti.

Haberin Devamı

Bir Cahit Berkay (Moğollar) bestesi akıllara gelmişti; “Bişey yapmalı.. Bişey yapmalı.” O bir şeyi yine Barış Alper yaptı, Mertens bitirdi. Marcao’nun eşitliği sağladığı gol sonrasında paniklemeyen Galatasaray, Berkan’ın 90’daki nefis vuruşuyla 3 puanı kaptı. Galatasaray, Türk futbolunun son sürümüdür. Güncellenmiş halidir. Zor maçları çevirebilen bir yapısı var. Eğer rakipler benzer güncellemeleri yapmaz ve bu versiyonun gerisinde kalırsa, bir süre Süper Lig’in Bundesliga versiyonunu izleriz. Burada Bayern rolünü Galatasaray oynar. Rakipler ne zaman son sürüm bir Xabi Alonso bulur; orası bilinmez.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder