Şoray Uzun Karizmayı kurtardık
HABERİ PAYLAŞ

Karizmayı kurtardık

Avrupa Futbol Şampiyonası’nı garantilemenin yanı sıra, görkemli Almanya galibiyetinin süksesiyle çıktık Galler deplasmanına. Çıktık ama iyi başlamadık. Kadromuz da bir enteresandı.

Formalite maçı kadrosu gibi. Yarım saat top yapamadığımız gibi her topu da kaybettik. Williams’ın golünde yapacak bir şeyimiz yoktu; çocuk iyi vurdu. Samet’in sebep olduğu iki pozisyonda da bizim ligimizde penaltı veriyorlar. Yarım saat dolduğunda; Montella top yapamamanın faturasını Abdülkadir’e kesti. İlk yarı biz mi oynayamadık, adamlar mı cıva gibiydi anlayamadık. Tek pozisyonumuzda Kerem çok yukarı vurdu. İkinci yarı rüzgar tersten esti. Rakip kaleye gitmeye başlayınca cazgır Galliler bir sustu, çirkef topçuları bir durdu, bizim çocuklar da ufaktan bir kendine geldi.

Haberin Devamı

Koca ilk yarı neyi beklediysek artık. Kenan Yıldız’ın daha girişinden bir şeyler yapacağı belliydi. Nitekim penaltıyı aldı. Yıldız gibi parlıyor çocuk. Te Galler’de takımını yalnız bırakmayan muhteşem taraftara selam olsun. Grubu lider bitirdik. Her halükarda kuraya birinci torbadan katılamayacağız. Esasında bu maçın sonunda bizim için değişen bir şey olmadı, pek öyle iyi de değildik ama karizmayı kurtardık. Daha bu takıma Arda Güler gelecek. Umutlanmak için gerekli altyapımız var. Hakan Çalhanoğlu ve eşinin bebeklerini de kutluyoruz. Allah analı babalı büyütsün.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder