Şoray Uzun Kötü günler bitti
HABERİ PAYLAŞ

Kötü günler bitti

Lige ‘yeniden’ tutunmak isteyen iki takımın mücadelesinde ev sahibi Trabzon’nun taraftarı takımını yalnız bıraktı. Benim anlamadığım; taraftarın desteği için takımın illa ki şampiyonluk yarışında olması mı gerekiyor? Madem sana ‘Her yer Trabzon’ maç da hazır Trabzon’da.

Niye takımını yalnız bırakıyorsun? Maç pazartesi diye mi? Senin sevgin ‘Pazara kadar’ mıydı? Mezara kadar değil miydi? Maç Trabzon’un kontrolünde başladı. Henüz 2. maçına çıkan Meunier çok iyi bir transfer olduğunu bas bas bağırıyor. Bardhi de gösterdiği gayretiyle arkadaşlarına örnek oluyor. Herhalde Uğurcan’ın takdirini kazanmıştır. Öyle ya, ‘Herkes şapkasını önüne koyup düşünecekti.’ Hatay da ne yapsın? Bu zor deplasmanda futbolu asla bırakmadan kapanıp kontrataklarla şans kovaladı ama ilk 45 dakika nasıl başladıysa öyle bitti. İkinci yarı ev sahibi baskıyı artırdı. Meunier’den ikinci maçında ikinci asist ve Trezeguet’ten güzel bir kafa. Bir de Onuachu Nijerya Milli Takımı’nda oynatılmadı.

Haberin Devamı

Madem oynatmayacaksın Trabzon’un ekmeğine ne diye mani oluyorsun? Trabzon iki farklı kazandı. Daha farklı da olabilirdi, ama Hatay kalecisi Erce buna izin vermedi. Berat ve Mendy’nin uyumu devam ederse, Onuachu’nun da katılımıyla drahatlıkla kötü günler bitti diyebiliriz. Yeter ki taraftar takımın yanında olsun. Sonuçta Avrupa ve kupa hedefi devam ediyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder