Şoray Uzun Nefes kestiler
HABERİ PAYLAŞ

Nefes kestiler

Maç öncesi görüntüler hem yüreklerimizi burktu hem de ‘birlik olma ruhumuzu’ bir daha hatırlattı. Depremde kaybettiğimiz canlarımıza bir kez daha rahmetler olsun.

Son dönemde tanık olduğumuz; ortamı germekten başka bir işe yaramayan yönetici açıklamalarından sonra Mersin’deki sportmenlik dolu görüntüler açıkçası ilaç gibi geldi. Üç haftadır oturmuş, temposunu bulmuş olan Trabzonspor için Hatay (Mersin) deplasmanında alınacak skor önemliydi. İlk yarı golsüz geçecek diye düşünürken; 2.04’lük Onuachu kafayla topu Visca’nın önüne bıraktı. Ayakla pas verse bu kadar olur. Top Visca’nın ayağında ve kale de karşıdaysa ne olursa o oldu: Gol. İkinci devreye Hatay ‘Ben bu sonucu kabul etmiyorum’ diye çıktı. Önce Lamkel direğe takıldı. Hatay’ın oyuna ortak olmasını beklerken Eren soldan hızlı getirdi. Kaleye paralel bıraktığı topa Visca vuramadı ama onun arkasındaki Onuachu ikinci maçında ikinci golünü attı.

Haberin Devamı

Takım ufaktan bitiş düdüğü bekleme moduna geçecekken Rivas maçın henüz bitmediğini hatırlattı. Sağdan öyle bir vurdu ki Uğurcan çaresiz kaldı. Bitime on dakika kala Hatay sağlı sollu bastırdı. Bir pozisyonda VAR incelemesinde Trabzon taraftarı nefesini tuttu ama rakip lehine penaltı kararı gelmedi. Son dakikalarda Lamkel bu kez direğe takılmadı. Maç berabere bitecek derken Dele-Bashiru ‘hayır!’ dedi. Uzatma dakikaları doksan dakikaya bedeldi. Skordan bağımsız olarak, maçın her anında sergiledikleri sportmenlik dolayısıyla iki takıma da teşekkür ederiz. Hatayspor’u ve Volkan Demirel’i ayrıca tebrik ederiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder