Şoray Uzun Rekorla gelen transfer
HABERİ PAYLAŞ

Rekorla gelen transfer

Eski dostlar Selçuk İnan’ın çalıştırdığı, Ryan Donk’un kaptanlık ettiği Kasımpaşa maçına rekor kırmak ve lig tarihinin ‘üst üste en çok galip gelen takımı’ unvanını almak üzere çıktı Galatasaray. Öyle de oldu. Bu gurur ilk evvela Okan hoca ve futbolcular olmak üzere tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun. Yakıştı mı? Hem de çok!.

Müsabakanın başlarında maç oynamadan geçen zamanların olumsuz etkileri görüldü. Geçen her dakikada ise futbolcular futbola ve maça giderek ısındı. Yeni transfer Adekugbe’nin kanadından denenen atak girişimleri ‘Van Aanholt kıvamında’ kalınca atak yönü sağa alındı. Buradan da pek verim alınamayınca orta alan devreye girdi ama ilk yarı gol sesi gelmedi.

Haberin Devamı

Zaten pek pozisyon da olmadı. Birini Torreira, diğerini de Icardi harcadı. Daha bol pozisyon için kaleye dikine oynanma ihtiyacı maçın her anında hissedildi. Her tercihe saygımız sonsuz ama elinde 30-35 milyon euroluk bir adam varsa ve hazırsa koy ilk 11’e be hocam. Bak çocuk da bekliyor taraftar da. Sonuçta Zaniolo oynadı ve daha ilk maçında attığı golle ilerisi için büyük umutlar verdi.

Kerem pas vereceği yerde çalıma kaçınca olmuyor. Bir de pas şiddetini ayarlayabilse Adana tabiriyle ‘cıncık gibi’ olacak. Galatasaray’ın topu Icardi ile buluşturma çabasında ısrar etmesi gerekiyor. Adamın duruşu bile tehlikeli. Rekor için takımı bir kez daha tebrik ediyorum. Zor oldu. Zaniolo hem rekoru getirdi hem de taraftarın yeni gözdesi oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder