Şoray Uzun Şimdi onlar düşünsün
HABERİ PAYLAŞ

Şimdi onlar düşünsün

Kulakları çınlasın, sevgili İlker Yasin anlattığı bazı Avrupa maçlarının sonunda rakipler için kurardı bu cümleyi: ‘Şimdi onlar düşünsün!’ Evindeki bu çok zor maçta kazanmasını bildi Galatasaray ama koskoca bir 45 dakikayı harcadı desek abartmış olmayız. İlk yarının en önemli pozisyonunu Onyekuru ile harcayan Adana Demirspor idi. Icardi’de dün akşamla birlikte, üç maçtır büyük bir düşüş var. Icardi vasattı da takım çok mu iyiydi?

Hayır. Takımın son bir ay içinde çok az maç oynaması bu soruna en büyük etken diye düşünüyorum. Oyunun temposuz olması deplasman takımının isteyip de bulamadığı şeydi. Nitekim her faulde dakikalarca yerde kaldılar. Öyle ki; Demirspor’un sağlık heyeti en az Boey kadar koşmak durumunda kaldı. İkinci yarı Cim Bom’dan daha istekli, daha tempolu bir mücadele bekleyenler bir süre daha beklemek zorunda kaldı. Bir şekilde kilitlenen müsabakada son 15 dakika Okan hocanın oyuna müdahalesi sonuç verdi.

Haberin Devamı

Önce Midtsjö kilidi bir çilingir gibi açtı, sonra da Yunus penaltıyı aldı. Oyuna sonradan girenler sonraki maçlar için ilk 11’e ‘Siz yürümeye devam ederseniz biz kenarda hazırız’ mesajı verdi. Bir mesaj da rakiplere verildi. Bu galibiyetin rakipler üzerinde bir baskı oluşturduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Alınan 3 puan sonrası Galatasaray; ‘Ben puanımı aldım. Şimdi onlar düşünsün’ dedi. Görünen o ki bu sezon şampiyonluk yarışında her maç bir final.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder