Şoray Uzun Tünelin ışığına son viraj
HABERİ PAYLAŞ

Tünelin ışığına son viraj

Görkemli Kayseri galibiyeti sonrası Alanya maçında beklenti doğal olarak fazlaydı. Alanya’nın açık futbol tercihinin sonucunu Ersun hoca da biliyordu. Dengeli başlayan oyunda Galatasaray’ın gol bulabilmesi için ya bireysel beceri, ya da rakibin hatası gerekiyordu. Bu beklentiyi karşılayan isim; Abdülkerim’in golünde ortalığı boşaltan koşuyu yapan Icardi oldu.

Üç dakika sonra ise Boey rakibe resmen penaltı ikram etti. Hem de hiç gerek yokken. Beraberlik sonrası dengeyi bozan adam Mertens oldu. Araya attığı her pas tehlike yarattı. Icardi’ye yaptığı asist forma numarası gibi on numaraydı. Icardi’nin vuruşu da tam golcü işi olunca soyunma odasına avantajlı girdi Galatasaray.

Haberin Devamı

‘Mertens etkisi’ ikinci yarıda da devam etti. Olmayacak bir pozisyonda çok klas vurdu. Icardi’nin ‘önlem olarak’ çıkması hücum gücünü düşürdü. Zaten gerekli skor üstünlüğü de sağlanmıştı. Sonraki değişiklikler de ‘kart önlemi’ olarak göze çarptı. Son 15 dakika iki takım da ‘bitse de gitsek’ modunda sıkıcı bir oyun ortaya koydu.

Bu dakikalardaki gevşekliği makul karşılamak gerekir. Alanya gibi zor deplasmanda alınan bu kıymetli galibiyet ile tünelin ucundaki ışık belki görülmedi ama şunu rahatlıkla söylemek mümkün; tünelin ucundaki ışığa son bir iki viraj kaldı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder