Şoray Uzun Zor oldu
HABERİ PAYLAŞ

İlk yarının önemli bölümü Alanya hücum oyuncuları ile Galatasaray defans oyuncuları arasında geçti denebilir. Galatasaray ilk on dakikada üç farklı mağlup duruma düşmemesini Okan Kocuk’a ve direğe borçlu. Bu dakikalarda her topun kaleci ile oynanması büyük sıkıntı yarattı. Özellikle Emin Bayram tehlikeli geri pas yapmaması gerektiğini öğrenmeli. Sonra 35’lik Mertens çıktı ortaya.

Önce Nelsson’a ortaladı sonra da ‘Napoli günlükleri’nden bir sayfa okudu. Futbol ilginç oyun. Önceki kupa eşleşmelerinde Galatasaray oynar Alanya kazanırdı, bu kez farklı oldu. Seneler sonra bu kez Alanya şanssızdı. Ofsayta takılmadıkları zaman çok tehlikeli oldular. Yunus’un ve Berkan’ın top kayıpları rakibe cesaret verdi.

Haberin Devamı

Nitekim Alanya golü de buldu ama devamını getiremedi. Rashica’da son dönemdeki düşüş bu maçta da devam etti. Yunus geldiğinden bu yana geçen sezon Adana’daki bir maçı gibi hiç oynamadı. Van Aanholt’un artık bu takımda yeri yok. Hazır transfer zamanı! Son olarak, uzatma dakikalarının da cılkı çıktı. Bir standardı da kalmadı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder